Fedlord - Söderling

Inatt 03.00 svensk tid börjar Motorsågsmassakern part 12. Söderling kommer för tredje Grand Slamen i rad åka ut mot tidernas bästa, och Roger kommer nå sin 22 raka GS-final.

Men - det bästa av allt! Jag är på plats för att bevittna spektaklet på Arthur Ashe stadium! Efter Fedlords imponerande insats mot Tommy i förrgår bestämde jag och fjorton andra nära polare oss för att ta en tripp ner till New York. Det är ju trots allt bara för sjätte gången Roger kommer få lyfta bucklan på söndag, så varför inte vara där och närvara?

Så nu sitter jag alltså i hotellets lobby tillsammans med den övriga svenska Fedlord-klacken och laddar för dagens drabbning. Den kommer ju ske 21.00 lokal tid här i NY.

För övrigt helt galen kväll igår! Vi var faktiskt femton stycken som åkte ner hit till NY, men Fabian drack lite väl mycket igår och lyckades på något vänster förlova sig med någon egyptisk brud, så han sitter på ett plan till hennes hemland nu. Galet, men sånt som händer i vårt gäng när vi partar till lite, haha.

Hur som helst - håll tummarna för Fedlord, och glöm inte spana in kurva syd på tvn därhemma - det är där vårt gäng sitter.

Över-ut

Kommentarer
Postat av: Jocke

Haha fan vilket drag det måste vara att vara där på plats för att se matchen!!

2009-09-09 @ 23:20:03
URL: http://mrjolleboy.blogg.se/
Postat av: Anonym

PICS OR GTFO

2009-09-10 @ 00:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0