På väg

Sådär, nu sitter jag och nio kids på tåget på väg till Falköping. Inga problem att få alla ombord, nu gäller det bara att få av dem sen också.

Stannar där till på söndag, vilket innebär att jag riskerar att missa minst en av Feds matcher. Illa.

Goda nyheter!

Goda nyheter, kära läsare!

Nu kan vi alla bli miljonärer! Visst är det underbart?! Den här boken gör att vi alla kommer kunna leva i lyx och glamour - köra runt i Ferrarisar, bada i skumpa och käka kaviar.

Helt klart värd att införskaffa verkar det som!


Livet är fullt av svåra val.

Livet är fullt av svåra val!

Plopp eller Center? Coca-Cola eller Pepsi? Estrella eller OLW? Krona eller klave? Champions League finalen imorgon eller Game, set and Mats?

Tablåerna krockar. Hur fan ska man lyckas välja?

Nytt vapen

Har fått ett nytt Speedminton vapen. Det är inte lika tungt som mitt gamla, vilket gör att det borde passa mig lite bättre.



Går rykten om att jag fått en plats i landslagstruppen som möter Tyskland i Nordstan 13 juni. Just nu har jag dock en sträckning i magen som gör att jag inte kan serva eller smasha. Lite tungt eftersom Speedminton handlar rätt mycket om just smashar...


Så just nu gäller vila från alla överhandsslag. Träna hårt - vila hårt.


Serien

Spelade min sista match för utomhussäsongen igår. Jag mötte Mikael Ohlsson från Skövde och vann till min egen förvåning med 67(5),62,10-2. Helt klart min bästa match hittills den här serien.

Får säga att resultatmässigt har det gått bättre de här matcherna än vad jag hade hoppats på. Med lite flyt hade jag kunnat haft full utdelning, men det blir ju alltid små marginaler när man spelar med matchtiebreak. Mycket lotto. Spelmässigt har jag inte varit fullt lika nöjd då jag tyvärr spelat mycket försiktigare än jag brukar göra på träning, Men men, det har varit riktigt skoj att lira iaf, och jag håller tummarna för att Mölndal fixar nytt kontrakt i ettan. Nästa helg möter de Vänersborg i en viktig match som jag tyvärr inte kan delta i då jag är i Falköping på läger som tränare.

För övrigt - Franska Öppna har startat! 150-5 i grusmatcher. 28-0 på Roland Garros. Finns det något som talar för att Nadal inte kommer vinna i år också? Knappast, men fan vad jag håller tummarna för Roger!


25/5

Ny vecka - Nya möjligheter!

Stor eller liten?

Alla ska få idrotta på sina villkor, alla ska få vara med.



Så, stor eller liten pingisboll?


Trädgårdsutstyrsel

Konst?


Tidig uppvakning

Verkarr som mina sömnproblem återkommit. Vaknade 05.00 i morse och var pigg som en lärka. Inte en chans i världen att jag kunde somna om.
 
Vände mig mot tjejen och frågade lite lätt om hon var lika taggad som jag på att tjäna några extra timmar den här söndagen. Det var hon inte.

Så jag gav mig ut på en promenad i ensamheten, och måste säga att det var helt jävla underbart. Egentligen, finns det något bättre än tidiga morgnar på våren/sommaren när vädret är sådär alldeles lagom varmt? Kom också att tänka på att jag nästan saknar de tidiga uppvakningarna under tävlingar, när man lite sådär halvtrött gav sig ut likt en zombie för morgonjoggen innan sin 08.00 match.

Gör för övrigt min sista seriematch idag för den här utomhussäsongen. 14.00 ska ni hålla tummarna, då möter vi Skövde i Mölndal.


Aldrig mer...hehe

Kolla vad glad hon ser ut!



Hon tror att jag är snäll som lär henne hur man strängar rack. Mina rack. 

Hon tror dessutom att hon är jätteduktig på det när jag står och berömmer henne och säger att hon verkligen har talangen för det här. Att det här är något hon bör satsa på. 

Limpasterix målsättning - att ha strängat sitt sista rack. På väldigt, väldigt länge.

Mark in da Park

Kommer ni ihåg hockeymålvakten Mark in da Park?





Nu råkar det vara så att just Mark in da Park driver nätets skönaste blogg, så mitt råd till er gott folk - kika in den!

Mark in da Park blogg

Steady

Lleyton Hewitt är stadig i crossen.
Thomas Ravelli var stadig -94.
Zetterberg och Emma Andersson verkar stadiga.

Men ingenting går upp emot den här gaffeln. Den är helt sjukt stadig! Det syns rätt tydligt på dess form, kolla uppe vid stängerna vilken jävla hals den har! En riktig ox-hals!


Fyra måsten

Här är fyra måsten. Dessa fyra skrifter måste prenumereras på, allt annat är skämmigt!



* Offside
* Filter
* Tennismagasinet
* Sportmagasinet


Tjena mittbena

En av mina vänner är rätt så inne i seduction, kroppspråk och hela The Game biten just nu. Förförelse, för att tala klarspråk!

Igår kväll skickade han ett sms till mig:
"Vid attraktion förstoras pupillerna hos alla människor. Nåt att tänka på nästa gång du är med *****:P"

Hm...så "Mr.H" menar på allvar att nästa gång jag ligger där över min flickväns nakna kropp så är det hennes pupiller jag ska lägga störst fokus på? Tack för tipset Mr.H!


Fedjunior

Jag och Nordmar pratar om Federer och hans kommande barn:

Jag: Är det förövrigt känt vad Rogers son kommer att heta?
Nordmar: Är det officiellt att det blir en son?
Jag: Näe...när jag tänker efter är det nog inte det...
Nordmar: Det vore ju historiens flopp om det blev en tjej:P
Jag: Hahaha, ja, det vore det!
Nordmar: Men tänk dig Fedjunior - som kille då. Spelar exakt som Roger, ser likadan ut, fast yngre och så sitter den riktiga Fed på läktaren! Det vore något! Fedjunior kommer bli den största någonsin - efter sin far då.

För övrigt - vad tror ni Roger kommer döpa sin framtida son till? (Om det nu blir en son)

1: Roland. X: Robin. 2: Rafael

The lås



Det här låset har suttit på det här skåpet i ca åtta år skulle jag tro. Senast någon använde skåpet var för just åtta år sedan ungefär.

Skåpet tillhörde på den här tiden mig innan jag bytte klubb till Pixbo. Nu när jag kom tillbaka till Mölndal som tränare i höstas satt låset kvar på skåpet. Orört. Och det sitter där än idag.

Min fråga - vad finns där inne? Gamla svettiga kalsonger? Helt splitternya tröjor? Ingenting? Guld och gröna skogar? Har självklart tappat bort nyckeln, men är lite sugen på att bryta upp låset och kika efter. Men samtidigt är det nästan mer spännande att fantisera om vad som döljer sig där bakom. Robinson-Robban?


Vem är boven?

Rapport:

22.18 kom jag hem efter en lång dag. Hade inte varit hemma på hela dagen. Min tanke var att packa ur väskan, slå på datorn, ta fram min Ben&Jerry Half Baked och se en repris mellan Federer-Nadal på tennistv.com.

Det första bakslaget kom när jag märkte att det inte fanns någon repris längre att se på tennistv. Riktigt illa. Trodde man kunde se alla finalerna i repris, men så verkar inte vara fallet. Dock - min kväll var bara till 50% spolierad. Jag hade ju B&J kvar, och jag kunde ju nöta den till ett avsnitt How I Met Your Mother istället.

Tror ni jag blev lite chockad när jag sen öppnar frysen och den inte finns där längre? När jag lämnade huset på morgonen är jag 100% säker på att det fanns en oöppnad Ben&Jerrys Half Baked där, som jag införskaffat för några dagar sen. Men nu var den spårlöst försvunnen. Fy fan!

Det är en av nackdelarna till att bo hemma - man kan inte köpa egna saker och förvänta sig att dem finns kvar allt för lång tid. Tacka vet jag när man bodde i Kramfors, då visste man iaf vem boven var om något onyttigt försvann från skafferiet eller frysen (Dilf). Plus att om det försvann så visste man att han garanterat hade 511 liter cola själv i kylen, eller 23 Grandiosa Big One som man kunde käka av istället.

Talang

Jag tränar många talanger i Mölndal. Om några år kommer tenniskartan domineras av spelare som kommer från mina grupper - samtliga med Roger forehands, Roger backhands, Roger volleys, Roger slice och Roger serve.

Den här spelaren kommer tex bli livsfarlig. Med ett fotarbete som Rogers blir det ytterst svårt att få hål på den här killen. Det är nämligen inte alla som kommer till träningen i Crocks och ändå är säker på att dominera. För det krävs det talang.

  


Illa

Hade som bekant bortamatch mot Karlstad i serien igår. På vägen hem stannade vi till på "Den flygande örnen". Självklart beställdes det in en Flurry, men blev aningen besviken. Skålen var bara till hälften fylld med glass, och det saknades lite större Daimbitar.

McDonalds i Karlstad rekommenderas inte!


Måndag 18/5

Ny vecka - Nya möjligheter!


Lösning

Min comeback har gått sådär hittills. Blev förlust i min singel i Karlstad idag 06,57. Hade två setbollar i andra set men lyckades inte knyta ihop den berömda säcken. I dubbeln sedan inkasserades ytterligare en förlust då jag och Martin Stigh förlorade 46,63,7-10.

Totalt förlorade vi seriematchen 0-4.



Min flickvän har den här veckan jobbat med ett skolarbete om konflikten i Israel. Idag blev hon klar och sa följande:
- Alltså, jag har skrivit jättemycket, och det känns som jag kan så mycket om den här konflikten att jag hade kunnat lösa den nu.

Snacka om att känna att man läst på. Och snacka om att jag hade blivit stolt om hon löst den, haha.

Not

Tro det eller ej, men jag spelade sjukt försiktigt och deffensivt idag på matchen. Det blev torsk för mig mot en polis 57,63,8-10. Hade sex setbollar i första set vid 53 i Polisens serve. I matchtiebreaket hade jag 51 och 62.

Bra jobbat Linus! Not.

Nya tag imorgon - bortamatch mot Karlstad. Tändning! Not.

(Dock skall tilläggas att jag sedan var med och rev hem dubbeln ihop med Robert Wallerbert 63,61. Totalt vann Mölndal matchen med 31.)

Nu ser man på Eurovision Song Contest. Sjukt vad alla låtar är bra! Not.


Stora nyheter!

Okej gott folk, jag har stora nyheter att tillkännage! Sen ca 2.5 vecka tillbaka är jag inte singel längre.

Som ni märkt har bloggen kanske inte riktigt varit lika deppig på sistone, även om jag försöker behålla den touchen. Flickvännen har som ni förstår en del med det att göra - att livet känns lite lättare igen.

Om en kvart ungefär flyttar Berg in hos Niklas Strömstedt - missa inte det. Och förutom min comeback på tävlingsscenen på söndag så ska jag även spela seriematch imorgon. Och vad kan passa bättre som uppladdning än en natt med sin tjej;)


Hat

Jag råkade pajja cykeln jag använder för att ta mig mellan hemmet, tennishallarna och gymmet. Därför bad jag mamma om hjälp med att köpa en ny.

Häromdagen kom hon hem med den här.


Vad har jag gjort för fel? Varför hatar hon mig?


Ambitiöst av mig

Andra natten i rad jag suttit uppe till närmare 00.00 och skrivit.
Jag har blivit sjukt ambitiös har jag kommit på - dels fick jag en ny uppgift av Tennismagasinet i måndags som skulle vara klar "i början av nästa vecka". Den gjorde jag klar idag och skickade in. Helt klart värt en klapp på axeln. Sedan fick jag idag lite mer att göra till boken jag skriver - det tog jag tag i redan ikväll. Jag är inte klar med det, men på god väg. Med andra ord - jag har slutat skjuta upp saker. Måste vara en positiv utveckling av mig.

Men på tal om Speedminton - jag gjorde comback idag efter långvarig frånvaro. Det gick sådär. 0-8 i set är sådår. Har små förhoppningar om att bli uttagen till landslagstruppen som ska möta Tyskland i Nordstan 13 juni, men då får jag nog ta och steppa upp lite. Mitt mål med min Speedminton karriär är att få en cool landslagsjacka med mitt namn på, Speedminton-loggan och Sverige på ryggen. När man fått det är man odödlig. Fram tills dess kommer jag fortsätta kriga.

Nu - sömn.

Humor

Kommentarer överflödiga. Det här är humor. På hög nivå.



På jävligt hög nivå!

Cookie Dough

Då var ännu en Ben & Jerry avverkad.

Cookie Dough får betyget 1.5 Limpasterixar. Den här glassen var inget speciellt, och absolut inte värd pengarna den kostar.

Hoppas på att nästa smak är bättre.


HIMYM

Har börjat kolla på lite avsnitt av den sköna serien How I Met Your Mother igen. I ett av avsnitten droppar Marshal ett riktigt klokt citat angående hans förhållande med Lily.



Word.


Alltså, helt seriöst, hur bra är den inte?

Kan inte släppa låten Affirmation av Savage Garden. Helt seriöst, hur bra är inte texten? Hur bra stämmer den inte in på verkligheten? Framförallt refrängen är ju helt sjukt galet bra!

I believe the sun should never set upon an argument Korrekt

I believe we place our happiness in other people's hands Korrekt

I believe that junk food tastes so good because it's bad for you Korrekt

I believe your parents did the best job they knew how to do Korrekt

I believe that beauty magazines promote low self esteem

I believe I'm loved when I'm completely by myself alone Korrekt

 

I believe in Karma what you give is what you get returned Korrekt

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned Korrekt

I believe the grass is no more greener on the other side Korrekt

I believe you don't know what you've got until you say goodbye Korrekt

 

I believe you can't control or choose your sexuality Korrekt

I believe that trust is more important than monogamy

I believe you're most attractive features are your heart and soul. Korrekt

I believe that family is worth more than money or gold Korrekt

I believe the struggle for financial freedom is unfair

I believe the only ones who disagree are millionaires

 

I believe in Karma what you give is what you get returned Korrekt

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned Korrekt

I believe the grass is no more greener on the other side Korrekt

I believe you don't know what you've got until you say goodbye Korrekt

 

I believe forgiveness is the key to your own happiness Korrekt

I believe that wedded bliss negates the need to be undressed Korrekt

I believe that God does not endorse TV evangelists

I believe in love surviving death into eternity Korrekt

 

I believe in Karma what you give is what you get returned Korrekt

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned Korrekt

I believe the grass is no more greener on the other side Korrekt

I believe you don't know what you've got until you say goodbye Korrekt


SexSexSex

Mycket sex på gårdagens löpsedlar!

Det här verkar helt okej:



Kanske värt att pröva? Jag har aldrig trivts särskilt bra på Bolltex, som vi har i Mölndal, men nog ser jag vissa fördelar med filtmattor i det här fallet...

Det här är däremot inte helt okej!



Ungdomar, vad tänker ni med? Klart ni måste skydda er!



Dock bör ju här tilläggas att det bör vara lag på att tjejer ska ta piller istället...

Sådärja!

Tränade med Cristian Valencia idag. Valle dömde ut ett klockrent serve-ess i backhandrutan.



Självklart utmanade jag det!

"Mr Eriksson is challenging (hur fan stavas det by the way???) the call on the right sideline. The ball is called out!"
 "15-0."

Sådärja, formen är här:D


Comeback!

Stora nyheter! Jag ska göra comeback inom tävlingstennisen! Det hela är lite av en slump, men hur som helst ska jag spela seriematch på söndag mot Karlstad. Min form är något oklar då mina träningstillfällen enbart varit sporadiska senaste tiden, men förhoppningsvis kan jag riva av någon semi-sliten forehandslice iaf.

Hur som helst - har precis vaknat och ska sätta mig på bussen till Kinna strax för att få ett extra träningspass i benen den här veckan. Limpasterix gör ingenting halvdant inte - är faktiskt rätt taggad!

Affirmation

Ibland händer det - ibland bara fastnar man i en låt och nöter sönder den. Repeat, repeat, repeat. Igår fastnade jag i den här och har nött sönder den hela dagen idag. Den är helt enkelt grym!



I believe the sun should never set upon an argument

I believe we place our happiness in other people's hands

I believe that junk food tastes so good because it's bad for you

I believe your parents did the best job they knew how to do

I believe that beauty magazines promote low self esteem

I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

 

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side

I believe you don't know what you've got until you say goodbye

 

I believe you can't control or choose your sexuality

I believe that trust is more important than monogamy

I believe you're most attractive features are your heart and soul.

I believe that family is worth more than money or gold

I believe the struggle for financial freedom is unfair

I believe the only ones who disagree are millionaires

 

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side

I believe you don't know what you've got until you say goodbye

 

I believe forgiveness is the key to your own happiness

I believe that wedded bliss negates the need to be undressed

I believe that God does not endorse TV evangelists

I believe in love surviving death into eternity

 

I believe in Karma what you give is what you get returned

I believe you can't appreciate real love 'til you've been burned

I believe the grass is no more greener on the other side

I believe you don't know what you've got until you say goodbye


Och nu till The Girl Next Door

Bästa filmkyssen ever! Att Elisha ser rätt okej ut i den här filmen gör ju inte saken sämre...



Och när vi ändå är igång kan vi ju lika gärna klämma in talet som gick rakt in i våra hjärtan! Jäkligt bra resonemang tycker jag - man ska alltid fråga sig om the juice is worth the squeeze.


Måndag 11/5

Ny vecka - Nya möjligheter!

Basta

Basta - det fjärde skönaste som finns efter att: skita (när man är riktigt skitnödig), en orgasm och att slå en dödande backhand down the line.

Dock - när jag bastar gör jag det inte enbart för sakens skull, utan det måste vara lite tävling över det. Jag brukar ha som mål att sitta 2x15 minuter, med en kort dusch däremellan. Vattenflaskan (i brist på Mountain Dew i kylskåket) tas in i bastun efter första halvleken, MEN den får inte börja användas förrän det är maximalt 7 minuter kvar av hela "matchen".

OM jag klarar av att sitta hela tiden har jag gjort mig förtjänt av en Pepsi framför Söndagspartyt  på kvällen. Om jag misslyckas får jag nöja mig med en Coca-Cola.


Hinner du?

Nordmar, om du skyndar dig hinner du få det fixat till 21.00 redan ikväll!





Nordmar i grå tröja längst till vänster.

Bli lite manligare

Tänkte att jag den senaste tiden fått så himla mycket gay-kommentarer, och folk har allt flitigare påpekat mina feminina sidor.

- Detta måste få ett slut! resonerade jag, och valde att införskaffa en riktigt manlig träningsjacka!

Visst ser jag hård ut?


Den rätta part two

Fråga: Hur vet man att man hittat den rätta?



Svar: När hon frivilligt lägger sig på alla fyra och städar golvet.


Dilfen alltså...

Fick följande sms av Dilf igår kväll vid 23.21:

Sorry om jag väcker dig, men såg precis att Djokovic brorsa Mark som ligger 1768 i världen i par med Darko Madjarovski som ligger 648 i världen slog Daniel Nestor och Nenad Zimonjic med 10-6 i avgörande super-tiebreak! Det får ju inte bara ske! Dom ska vara så mkt bättre egentligen, kanske det är en mut skandal, Djokovic äger ändå den tävlingen! Eller så är dubbel spelarna så sjukt jävla dåliga... Är arg!

Känns skönt att veta att Dilf ligger sin energi på rätt saker.

Mina idoler

Mina idoler, topp 3:

1. David Beckham.
Typ den perfekta människan. Dyrkar honom.

2. Roger Federer
Ja, vad ska man säga? Visst, han kanske inte är så vass just nu, men nog är han den bästa spelaren genom tiderna. Dyrkar honom.

3. Nils "Storstadspojken"
Verkar vara en sjukt skön kille! Ett bevis på detta är svaren han ger på följande frågor i hans "frågestund".


Vad drömmer du om i framtiden mer konkret? Vad är planen?

Drömmen är att dra igång några lyckade företag och hoppa mellan lite olika projekt och tjäna massor med pengar. Sedan inse att det är meningslöst därefter ägna mig åt välgörenhet på ett eller annat vis, kanske för att rädda djur/miljö?

1, var bella otrogen mot dig? eller var det bara en lögn?

2, om du fick välja en kvinna du fick ha sex med, vem som helst! vem skulle du välja? (inte bella då.)

Nej, inte vad jag vet. Jag väljer Bellfis


Bubblare: Robinson-Robban

Ullevi Tk

Ullevi Tk har min respekt! Kika in videon på Rehnquist och Roddick på deras hemsida via länken här nedan. Riktigt skönt alltså!

http://www.utkacademy.se/utktv.html

NEJ!

Nya Tennismagasinet kom idag. En artikel fanns med av mig. Det var väl inte den snyggaste layouten dem fixat åt mig, men artikeln i sig höll som alltid hög klass när den kommer från min penna! Hehe...

   

Har för övrigt sjukt svårt för att säga nej till folk. Hur svårt kan det vara? Bara ett enkelt "tack, men nej tack". Inte sååå svårt.


Så underskattad

Dubbel nougaten - mest underskattade glassen från Hemglassbilen.

Utseendemässigt ser den rätt tråkig ut, men den är himla god inuti. Ett ypperligt bevis på att det inte alltid är utsidan som räknas. (Vilket iof inte är sant, eftersom utsidan är otroligt viktig när det gäller ni-vet-vad.)



Limpasterix rankar topp 3 hemglassar:
1. Mormors godaste (strutar)
2. Dubbel nougat
3. Mini Maräng Cup

"Bra idé"



Ja precis, flytta isär från den du älskar för att förbättra sexet. "Klart värt det! Bra tips där Ann."


Dilf going kramp - "so surprising"!

Dilf och hans klubb (min förra) Ekerö var nyligen på träningsläger i Kalmar.

Ca sju sekunder in i videon ställer man sig fortfarande frågan vad som har hänt Dilf. Alternativen var enligt mig två:

1. Fått något i rumpan.
2. Skitit på sig.

Tyvärr fanns det ett tredje alternativ också.

 

Vet inte riktigt var Micke fått uttrycket "Linus extremt sura blogg" ifrån dock...hehe...

Snacka skit

Först vill jag som vanligt poängtera att jag dyrkar Roger. Nu kan inlägget börja:

Hittade nyss det största beviset någonsin på att Wikipedia inte går att lita på. På sidan om Federer går det att läsa att "Schweizarens psyke är förmodligen ett av de bästa på ATP-touren". För fan, inse, Roger är SVAG mentalt! Det bara är så, oavsett om man vill det eller inte...


Det gör inget

Satt som sagt och picknickade med en kvinnlig bekant i helgen. Vi nötte ett paket Bragokex när hon nästan satte i halsen när hon såg att varje kex innehöll hela 30 kalorier.



- Det gör inget, sa jag. Här, ta två till, ett för varje.


Måndag 4/5

Ny vecka - Nya möjligheter!

Toni

"It's always easier to lose than to win. . . I think he has a small chance to win it!" - Toni Nadal om Rafas chanser inför Monte Carlo. Nästan Murphy-law på den:D Snacka om att vara född pessimist, när Nadal nu har 147-4 i matcher på grus i sin karriär.

Toni Nadal & Limpasterix - Lika som bär?



First of May

Sorry för dålig uppdatering, men har man inte tid att skriva så har man inte.

Första maj - alla har vi våra sätt att tillbringa dagen efter Valborgsmässoafton på. Jag och en vän åkte ut till Saltholmen för en liten picknick i det strålande solskenet (dock med vissa inslag av lite kyliga vindar). Andra låg bara i trädgården och solade. Eller kanske tog en löprunda för att kompensera det överdrivna valborgsfirandet. Och vissa tog helt enkelt en power nap på första bästa randombänk inne i stan.



Är för övrigt inte snubben förbannat lik Joel Christensen?

RSS 2.0