Poängtera

Vill bara poängtera att jag verkligen har börjat gilla apelsiner. Skarpt!

Started

Så har då årets sista Grand Slam kört igång, vilket betyder att ett tvåveckors-grind har inlett. Jag kommer följa Rogers jakt på sjätte raka titeln genom Eurosport Player. Robin har redan hunnit tappa set, Isner redan hunnit vinna ett monster-tiebreak och Roger har slaktat en 91:a.

As usual var Roger galet stilig.


Vad har han gjort?

Eh...vad har Richard Sjöberg gjort med sitt barr? Ser ju el-chock-skadat ut!


Skräcken sprider sig

Svininfluensen - skräcken sprider sig.


Apelsiner

Apelsiner är sjukt underskattade! Istället för godis borde man riva apelsiner framför televisionen på kvällarna. Dock ett stort minus - galet svåra att skala, vilket gör att man sällan orkar ta tag i att käka dem.


Mycket sant



Så sant som det är sagt! Helt seriöst så utvecklades jag enormt mycket mentalt under tiden jag spelade mycket poker. Spelade riktigt mycket under ca ett års tid, och jag kände faktiskt att jag utvecklades som människa då. Lärde mig ta motgångar mycket bättre, och lärde mig att på ett bättre sätt hantera tur kontra otur. Att allt bara handlar om sannolikheten för olika utfall.

Sjukt skoj med poker by the way. Men bara om man vinner.

Kenza?

Galet lik Kenza tycker jag - inte alls säger Julia.



Själv tror jag det är Kenza...

Ivan den förskräcklige

"I really consider myself as a top five player in the world, but that does not mean that I am close to Roger" - Ivan Ljubicic under tiden han var rankad topp 3.


Svåra beslut

Satan, alltid lika svårt! Offside dimper ner i brevlådan bara några dagar före Sportmagasinet, samtidigt som man har andra saker att göra på kvällarna. Vilken läser man först?

Jag brukar plöja Sportmagasinet först med resonemanget att den är lite mer dagsaktuell än Offside - Offside kan man läsa även ett tag efter att den är "färsk".

Hur som helst - svårt val. Dessutom försvåras det ännu mera av att Tennismagasinet förväntas ramla ner i slutet av den här veckan. Blir mycket läsning närmsta tiden...

Roger

Sms från Joakim igår:

Federer har över 12000 poäng nu, närmast honom är Murray på patetiska 9610. Helt ofattbart skönt att ordningen är återställd!

Kunde inte sagt det bättre själv! Och nu i dessa Bolt-tider får man också konstatera att Bolt är stark, men känns ändå svag i jämförelse med Roger. 16 Masters, 15 Grand Slams och 61 titlar totalt talar sitt tydliga språk!

Orange

"Gillar inte att sticka ut"


KB

Jag och tjejen kom  sent igår kväll hem från Köpenhamn. Var riktigt lyckad helg där, bra väder och vi hann med det vi ville. Hur bra som helst.

Hittade en affär där som var lite oklar...



Hm..

Idag börjar träningarna i Mölndal igen. Ska bli intressant att se hur mycket junisarna har tränat nu i sommar...


Jing & Jang

Okej... skulle börjat på deltid på GSL på måndag, men idag säger dem att den tjänsten skall tas bort och att jag därmed inte längre behövs. Schysst. Så sent som förra veckan tackade jag nej till en annan grej för att jag inte tycker man ska svika parter man lovat.

Men men, thats life. Någon som vet något deltidsjobb ledigt åt mig?

Improvisativ

Bodde i Kramfors i två år för...två år sen, så vissa saker hängde med därifrån när jag nu flyttade hemifrån igen. Som den här toastmaskinen som jag och Dilf nötte ut i Kramfors. Vi tappade den i golvet så den går inte att stänga/låsa igen längre. Därför får man improvisera lite.

 

Kom efteråt på att det kanske inte var monstersmart att lägga mjölpåsen underst då den blir ganska varm...

Rast

Så gött, helt från ingenstans dök en fd praoelev upp i shopen och erbjöd sig hjälpa till med strängningen! Snacka om en skänk från ovan. Så nu kan jag nöta bloggande och msn - gött mos!

Efter jobbet - ta ut pengar för att växla. Ska med tjejen till Köpenhamn lör-sön, det var en del av min 18-årspresent till henne när hon fyllde.

Ikväll - grillad kyckling på menyn. Älskar kyckling!

A lot to do

Idag - mycket att göra. Jobba och handla mjölk.

Hörs senare.

Rättelse

Fick svar på min frågan rätt snabbt av flickan min - jag har strängat fyrtioelva rack på två dagar, därav ondskan i pekfingret. Så var det med det.

LL

Gött mos! Just bevittnat gamla idolen Lleyton Hewitt besegra Söderling 36,76,64. Stor chans att man håller på Robin där..

Annars - stått i Tennisshoppen hela dagen och sedan en löprunda på 40 min. Galet vad mkt segare man känner sig när man jobbar heltid än halvtid.

Har för övrigt kommit på att jag kommer bli mycket mer insatt i vad som händer i Sverige och världen nu när jag flyttat, för tvn står ju på hela tiden när man är hemma. Ofta man såg Aktuellt när man bodde hemma liksom...

Måste också blotta min rädsla att jag börjat få mousepad-pekfinger. Pekfingertoppen har blivit stenhård, och det bränner till bakom nageln varje gång jag använder pekfingret till nånting. 20 år och redan utsliten pekfingertopp - kul.


Jobbigt

Har stått i Tennisshoppen hela dagen. Jävligt stressigt, typ strängat 1000 rack. Tur att gummsan var där och hjälpte till, annars hade det kunnat gå grus i maskineriet.

Sedan kom Simon och [email protected] hit på kvällen och hade med sig en mega-go "inflyttningspresent"  - en bamsepåse candy.

Över-ut

Saknar ord

9.58.

Galet.


Nöt-soffan

Sitta och dega Roger i Kramfors-soffa! Nöten mån tro?


Jävla skit

Gårdagen - en katastrof! Swedish Speedminton Open gick av stapeln i Åkered. Mitt mål - solklart slutsegern.

Inledde med att förlora en gruppspelsmatch mot en dansk trots matchboll, men vann mina resterande tre matcher så lyckades på något vänster ändå vinna gruppen. Fick sedan direkt i slutspelet möta samma dansk igen och förlorade ännu en gång. Så jävla boring. Kan ha varit min sista Speedmintonturnering ever.

Joel vann hela skiten, slog Per i finalen. Grattis till dig.

Min gummsa var med och lirade hon också. Hon spelade jättebra men förlorade tyvärr sina matcher, trots tre matchbollar i en av dem. Synd, då seger i den matchen hade innebärt avancemang från gruppen.

Även Gabrielsson, [email protected] och JJ var med och spelade. Kul med så stor uppslutning från vänskapskretsen!

Dränkte mina sorger på kvällen med en Mountain Dew


Idag - jag jobbar med en Tennismagasintext som ska vara klar...idag. Och gumman målar och fixar i köket. Hemmadag med andra ord hittills. Gött det med. Gött är också Ben&Jerry Half Baked.

Luktar...

Julia: Jag är törstig, skulle du kunna ge mig lite vatten?
Jag: Javisst. Är det okej med min vattenflaska?
Julia: Absolut.

Hon tar några klunkar. Sniffar lite. Riktar blicken fundersamt snett uppåt höger och dräper följande - "Den luktar...sex?"


Mumsfillibabba

Jag är sliten och sitter och jobbar i soffan. Är hungrig och håller på att somna av tröttheten som slår till i kroppen när den varken fått tillräckligt med sömn eller föda på ett bra tag. Av en tillfällighet vrider jag skallen åt vänster och ser gummsan sträcka sig efter någonting i skafferiet.



Vad kan det vara? Spänningen stiger!



Åh, lasagne! Mums!!! Bra val där älskling!


Samma glas

Kärlek är två tandborstar i samma glas



(Ordspråk hämtat från www.scholm.com)


Inte lätt

Tänkte inviga mitt Danmarks-pris idag och överraska min flicka med en kopp kaffe. Men det var då fan inte lätt att veta hur man skulle göra! Nötte beskrivningen från pärm till pärm, men kunde ändå inte finna hur mkt kaffepulver som skulle hällas i apparaten!


Nya test

Nästa vecka kommer jag stå i tennisshoppen istället för att vara på lagret. Kul med lite omväxling. Inte kul att jag inte kan nånting om saker man bör veta av att stå i shoppen.

Ska dit idag en stund för att lära mig, det kan behövas.



Wow

Kom nyligen hem från en seg arbetsdag. Var på lagret från 08.00-16.30, sen bar det av till Pixbo tillsammans med Julai för arbete. Jag skulle göra en intervju till nästa nummer av Tennismagasinet, och Julia skulla ta lite bilder till artikeln.

När jag kom hem idag mötte detta mig i köket



En söt handskriven lapp som önskar en välkommen hem tillsammans med en kladdkaka bakad på morgonen! Helt galet underbart! Min älskling vet verkligen hur hon ska göra mig glad :D Hon är fantastisk!

Åh fan!

Vi sitter och slösurfar på datorn samtidigt som vi slözappar på tvn.

Gummsan utbrister: Åh, idag är det sista avsnittet av när Paris Hilton ska hitta en ny bästa vän!!!
 
Åh fan.


Det är inte sant...

Idag när jag öppnade byrålådan med Linus kalsonger och strumpor i (fråga mig inte varför jag öppnade den) så såg jag något välbekant, men jag ville inte tro mina ögon.



Så tittade jag lite närmre... Ser ni vad jag ser i det vänstra hörnet? Liknar det inte...



Vafaaaan?!?! Det är ju ett till par groteska, fula, äckliga och osexiga kallingar! Exakt likadana. Fast röda då. Ah men visst. Det gör ju saken såå mycket bättre.
Har ännu inte riktigt hämtat mig från chocken och jag ångrar djupt att jag inte klippte sönder de blåa i fredags. Åh, jag är så arg! Nu är frågan. Vilka ska ryka? Ett par kände jag att jag kunde acceptera. Men två? Inte en chans! Jag tror de röda får åka. Vilka tycker ni?
(Ser ni för övrigt att de är nästan lika stora som hela köksbordet och byrålådan. Helt galet!)

Världens bästa kille?

Har precis vaknat upp efter första natten i älsklingens lägenhet. Sov som en prinsessa och när jag vaknade hade prinsen redan smugit iväg till jobbet utan att ens ge en hejdå-puss. Ingen perfekt start på dagen med andra ord...
Fick däremot världens finaste födelsedagspresenter varav den ena innehöll en mysig helg i Köpenhamn. Eller ja, en garanti på att den blir mysig finns inte, men det tar jag för givet.

Nu tänkte jag skriva om det där jag hittade bland Linus saker förra veckan.
Nämligen den här:



Hm okej, nog för att han är bra, men så bra? Vänta, ni ska få se vad det står på andra sidan...



Haha, det här är rena skämtet.
Häftig bil - Vilken bil? Vilket KÖRKORT?!
Snygg - Jaa, okej då. Här måste jag nog ändå hålla med. Lite i alla fall ;-)
Stil - Haha, jag tänker bara på hans gröna skjorta med typ päron på. Katastrof. Men han kan ha sina ljusa stunder också. Fast nu kom jag att tänka på kallingarna och ändrade mig genast. Katastrof.

Men det är inte slut än...



Smart - HAHA. Eller hur. Skaffa ett par gymnasiebetyg och jag kan börja tänka på saken.
Musikkännare - Hanson. Westlife. Magnus Uggla. Behöver jag säga mer?
Bra tjejsmak - Här måste jag dock säga att jag håller med till 100%! Helt klart Linus starkaste sida. Utan konkurrens.

Så. Nu återstår bara en sak. Vem har han fått den ifrån? En annan tjej? Nej, inte en chans! Mamma och pappa? Mycket möjligt, men samtidigt...näe. Det återstår bara en kvar. Linus själv. Ja, men där har vi det ju! Vem kan annars ösa så många lovord över honom?!
Frågan är om vi inte ska kasta den här också... Känns som att den bara står och sprider lögner runt sig. Blir en liten funderare på det och som vanligt får ni gärna komma med er åsikt också ;-)

Måndag 10/8

Ny vecka - Nya möjligheter!

Proppen

Bra start i lägenheten - proppen gick och en glödlampa gick sönder. MEN, Limpasterix fixar biffen! Proppen utbytt och glödlampan ersatt med en ny.

Vuxenpoängen går till...trumvirvel...LIMPASTERIX!

Tackar tackar!


Brydan

Riktigt skönt klipp där Patrik Brydolf visar prov på...ja, lite vad han är känd för här på hemmaplan. Klippet är från årets upplaga av Roland Garros.


Uuutdelning

Lite u-u-Utdelning :D (Daniel Berta har precis vunnit Franska)


Fyllas upp

Sådärja, kylen börjar fyllas upp



Och frysen likaså



Move time

Idag blir det flyttdag! Ska packa ihop det sista jag ska ha med mig och ta med mig över till nya lyan. Ska bli otroligt spännande att se hur det ser ut där nu, att se vilka underverk de tre eldsjälarna har åstadkommit under veckan jag varit borta.


Dessutom - i nköp av mat och Speedminton. Fullt upp med andra ord.


På väg hem

Vi sitter i bilen på väg hem från Grytnäs nu. Varit bra dagar där, men det kändes lagom att åka hem idag.

För några minuter sen upptäckte våra "excellenta" förare Hanna och Maria att vi kört fel. 50km fel. Så det var bara att vända och köra tillbaka. Men det gör ju inget när det är så varmt och skönt och gott om space i bilen. Det gör absolut ingenting...ingenting!

Ont om tid

Inser nu att jag inte hinner lägga upp det andra inlägget idag. Åker till sommarstället i Bohuslän över helgen, så ni får hålla ut till på söndag istället ;-)

Välkommen hem älskling!

Julia här igen.
Idag kommer älsklingen hem från Dalarna och i helgen ska han flytta in på riktigt i lägenheten. Jag var där idag för att städa det sista och fixa iordning lite. Det är inte 100% klart, men börjar i alla fall likna något. Bara lite små inköp och skåpsluckor i köket som fattas.

Jag förstår att ni alla är nyfikna på hur det ser ut i lägenheten, och tänkte därför bjuda på en liten rundvandring här på bloggen:



Märkte nu att det inte syntes så tydligt här på bloggen, men om ni tittar riktigt noga så ser ni att det står L Eriksson på dörren. Vuxenpoäng så det skriker om det!



Sen kommer badrummet, som enligt mig är det snyggaste i lägenheten. Och se till vänster - en tvättmaskin! Kan inte bli så mycket bättre.



Här har vi själva rummet, med en stor och härlig säng! Nu är det slut på trängseln ;-)



Och en stor skön soffa... (Hunden ingick inte i lägenheten, hon kom med flickvännen ;-) )



Och det här är nog det som är bäst enligt Linus - en stor TV med ljudanläggning och allt man kan tänkas önska sig. Han har även planer på att utöka samlingen med ett Playstation men jag gillar inte riktigt tanken. Skulle nog föredra att ligga och mysa tillsammans än att få somna ensam med en pojkvän som sitter och spelar tv-spel en meter bort.



Här är köket som jag egentligen tycker vi ska tala lite tyst om... Det är inte lägenhetens skönhet om man säger så. Men ett litet mysigt bord fick vi dit i alla fall tack vare Linus föräldrar och när det kommer upp några skåpsluckor ska det nog bli helt okej. Det duger i krig som Linus brukar säga ;-)



Priset från Danmark står naturligtvis på plats! Den ska användas flitigt och jag ska försöka få älsklingen att börja dricka kaffe och samla ännu några vuxenpoäng.

Ja, det var nog allt, förutom städskrubben/klädkammaren som inte kändes så väsentlig att visa upp här.
Kallingarna då? undrar ni nu.
Jaa.. alltså. Alternativet att klippa sönder dom hade ju en självklar ledning i omröstningen här på bloggen, och jag tänkte göra som ni sa för det var ju det jag själv ville också. Men så stod jag där ännu en gång med saxen i handen och så hör jag älsklingens bävande röst från vårt senaste telefonsamtal i huvudet. "Snälla klipp inte sönder dom! Jag ber dig...." (Nåja, bara en liten överdrift där) Och jag gjorde det inte. Är det inte äkta kärlek så säg?
Jag ska däremot fota honom i smyg när han har dom på sig så att ni också får njuta av den underbart vackra synen.

Jag återkommer nog redan lite senare idag med ett fynd som jag gjorde idag i lägenheten. Det är helt otroligt vilka fantastiska prylar och kläder min kära pojkvän har. Det vore nästan taskigt att inte dela med sig av det.


Dagobert

En riktig Dagobert-macka stod på schemat i morse.

  

Ingredienser:
5 skivor bröd
Paprika
Tomat
Skinka
Banan
Kolasås

Den var as äcklig. Kolasåsen, som jag trodde skulle vara grädden på moset, förstörde allting.

Mansgöra

Fan vad jag jobbar så jävla hårt. Ni som tror jag har semester - tänk om, tänk rätt!


Kallingar vs. Trosor

Ja, eftersom det är min blogg så har jag ju inte kunnat undgå att missa Julias inlägg om mina Donnay-kallingar. Vill bara poängtera att det inte är ifall jag skulle bli tjockare jag har lagt undan dem, utan ifall min polare skulle växa till sig. Så egentligen borde hon ju bara hoppas att jag en dag kommer passa i dem...

Nåväl, ifall Julia nu ska få bestämma vilka kallingar jag INTE SKA ha på mig, visst är det inte mer än rätt att jag då får vara med i valet av vilka panties hon SKA ha på sig?! Ni som är tennisintresserade vet nog vart jag vill komma nu...

För en vecka sen så lanserade den kult-förklarade tennisbloggen Gul Instinkt förslag på kläder ur en kommande klädkollektion med deras logga. Vore det nästan inte pojkväns-fel att inte ge Julia ett par av dessa i 18-årspresent?



Vem skulle inte vilja se sin flickvän i ett par såna här? Med den gudsförklarade Gul Instinkt loggan där fram. Med dessa på hos Julia så skulle nog Donnayen sitta som handen i handsken rätt så snart...

Teckning

Hanna har målat bilder hela resan igenom, men har på dem konsekvent ironiserat sig över mig och gjort alla bra utom just mig som hon gjort dålig. Så jag bad henne göra en bra på mig, och resultatet blev så här:



Den är okej, men armarna bör göras lite större...

Grattis älskling!

Grattis älskling på 18-årsdagen!


Att klippa eller inte klippa...

Efter en tids tjatande från Linus sida om både gästinlägg, bloggidéer och till och med att starta en gemensam blogg (vilket kändes som ett lite väl stort steg för tillfället), har jag, Linus flickvän (även kallad gumman), funderat och fattat beslutet att komma med något inlägg då och då. Känner jag mig själv rätt kanske det bara blir ett... eller kanske två. Vi får se helt enkelt.

Som ni alla kanske vet så fick Linus nycklarna till sin lägenhet förra veckan. Detta betyder att alla saker och kläder från huset ska packas ner i väskor och transporteras till lägenheten. I söndags var vi båda hemma i huset och Linus slängde ner lite (läs massor med) kläder i en stor tennisväska och sa:
"Älskling, kan inte du ta med den här till lägenheten? Så har du något att göra sen i veckan liksom."
Snäll som jag är släpar jag med mig väskan på säkert drygt 20 kg (fick skjuts en liten bit) och sedan på bussen och vidare på en stunds promenad tills jag äntligen var framme vid porten. Där började nästa bekymmer - hur ska jag få in den här jätten till väska in genom den tunga porten som hela tiden vill slå igen sig och inte går att ställa upp?
Efter en stunds stånkande och många svordomar fick jag in väskan genom porten och sedan in i lägenheten. Tur att han bor på nedersta våningen eftersom det inte finns någon hiss!

Efter att ha städat en hel del och dammat av garderoben började uppackningen av kläderna. När jag kom till kalsongerna hittade jag något som fick mig att stanna upp. Nämligen dom här:



Har ni någonsin sett något större?! Eller något mer osexigt?!

När jag tänkte efter så mindes jag att jag faktiskt sett dem en gång tidigare, fast jag kunde inte minnas att dom var så här stora! Jag frågade Linus den gången varför han ens har kvar dom. Svaret jag fick var: "Dom kan vara bra att ha senare när jag blir större."

Okeej. Min pojkvän vill alltså spara dom här fruktansvärt osexiga kalsongerna för att han har planer på att bli större. Större som i tjockare. Kul.

När jag höll på och städade härom dagen så insåg jag att jag skulle behöva fler dammtrasor eftersom det var fruktansvärt skitigt i lägenheten. Mina tankar drogs genast till kallingarna, men jag vågade inte göra något ännu.
Jag tog upp det med honom på msn senare på kvällen:

Julia säger:

haha kanske det

förresten

dom där stooora kallingarna

Linus säger:

haha aaa

dem är stora


Julia säger:

hm

funderar på att göra dom till städtrasor, kan behövas i köket


Linus säger:

hahahha men va

nej

men

däremot

du kan ta en träningströja

men då får jag vara med och bestämama vilken


Julia säger:

haha nej

blir du arg om jag tar kallingarna?


Linus säger:

haha ja det blir jag


ta en träningströja istället, dem har jag så det räcker och blir över av, haha


Julia säger:

skyll dig själv att du inte är hemma... hahaha


Linus säger:

har du redan tagit kallingarna eller?


Julia säger:

haha


Linus säger:

haha har du det???


Julia säger:

kanske det


Linus säger:

ja eller nej?


Julia säger:

hm

nja


Linus säger:

haha, Ja eller..Nej?

Ja, ni märker ju paniken när jag förde kallingarna på tal. Dessa ligger honom tydligen varmt om hjärtat.
Trots detta fick jag ett infall när jag idag i lägenheten fick syn på dom igen. Det bara ryckte i fingrarna på mig och jag ville inget hellre än att greppa tag i saxen och klippa sönder dom. 

 

Här tog det dock stopp.
Någonting i hjärtat sa mig att det var taskigt av mig att klippa.
En annan del av mig sa däremot att han ska vara jävligt tacksam att jag städat hans lägenhet i sammanlagt 8 timmar och jag skulle ju faktiskt bara ha dom till att göra den ännu finare och att jag dessutom inte vill se honom i dom, speciellt inte om han har planer på att vara tjock när han bär dom.

Nu ber jag er, kära bloggläsare, om råd. Köket är ännu inte städat, mina planer är att göra det på fredag. Så vad säger ni? Ska jag, som Linus säger, använda en gammal träningströja eller ska jag göra mig själv (och egentligen Linus också) en tjänst och klippa sönder dom?
Ni har till på fredag morgon på er att fatta ert beslut.

(Och alla ni som kallat Linus för toffel. Vem är egentligen den största toffeln av oss två?! Den som lägger ner sin lediga tid på att städa pojkvännens nya lägenhet eller den som ligger i Dalarna och jobbar på brännan?)


Till sist ber jag om ursäkt för ett kanske lite väl långt blogginlägg. Men det är inte lätt första gången ;)


Komplimang

Pratar just nu med min flickvän i telefon. Jag använder headsetet, men hon hör mig lite dåligt i det och vill att jag ska använda telefonen istället. Då droppar hon monster-komplimangen:

Jag: Nej, det vill jag inte.
Hon: Men jag använder alltid telefonen när jag pratar med dig!

Sometimes when we touch

I bilen upp startades en intressant diskussion kring låten "Sometimes when we touch" av Dan Hill. Vad handlar den egentligen om? Vi kom upp med lite olika alternativ:

1. Deras förhållande är nytt. Han är lite osäker på vad han känner för henne, men tror att med tiden så kommer han få lika starka känslor för henne som hon har för honom.
X. De är en bit in i relationen och hon älskar honom, men hans känslor har börjat svalna. Han vet inte vad han känner för henne längre, det går fram och tillbaka.
2. De är en en bit in i relationen och hon älskar honom, men han vet inte vad han känner för henne. Han velar ifall han bara vill vara vän med henne, eller ha en relation. Det går från stund till stund.

 

You ask me if I love you

And I choke on my reply

I'd rather hurt you honestly

Than mislead you with a lie

And who am I to judge you

On what you say or do?

I'm only just beginning to see the real you

 

And sometimes when we touch

The honesty's too much

And I have to close my eyes and hide

I wanna hold you til I die

Til we both break down and cry

I wanna hold you till the fear in me subsides

 

Romance and all its strategy

Leaves me battling with my pride

But through the insecurity

Some tenderness survives

I'm just another writer

Still trapped within my truth

A hesitant prize fighter

Still trapped within my youth

 

And sometimes when we touch

The honesty's too much

And I have to close my eyes and hide

I wanna hold you til I die

Til we both break down and cry

I wanna hold you till the fear in me subsides

 

At times I'd like to break you

And drive you to your knees

At times I'd like to break through

And hold you endlessly

 

At times I understand you

And I know how hard you've tried

I've watched while love commands you

And I've watched love pass you by

At times I think we're drifters

Still searching for a friend

A brother or a sister

But then the passion flares again

 

And sometimes when we touch

The honesty's too much

And I have to close my eyes and hide

I wanna hold you til I die

Til we both break down and cry

I wanna hold you till the fear in me subsides


Update

Riktigt varmt och skönt väder här uppe i dalahäst-land - gott!

Var det någon som såg novellfilmen "Tennis är livet" som gick på SVT igår? Den kommer det en recension av mig på i kommande Tennismagasin-numret.

Fick dessutom två nya uppdrag därifrån igår, varav ett är påbörjat.

Telias internet löste sig - jag var tvungen att vrida tillbaka klockan på datorn en månad, och sen fram igen för att det skulle funka. Katastrof, hur ska man kunna förvänta sig att jag skulle veta det? Telia sjönk därmed i mina ögon, men är fortfarande klart bäst på marknaden.

För övrigt är jag grymt tacksam över all hjälp jag får i min nya lägenhet den här veckan av min underbara flickvän och mina föräldrar. Gumman har städat i princip hela lägenheten och lagt in kläder och ställt upp grejer och gjort fint därinne, och mina föräldrar har satt upp hyllor och hjälpt mig med köksbord etc. Allt medans jag degar här uppe! Är evigt tacksam och owe you big! Och gumman kommer jag gottgöra så fort jag kommer hem...;-)



Sverige för övrigt i final i PS18 Lag-Em. Slog Spanien igår, så jävla stort!

Över-ut

P90X

Testade [email protected] träningsschema P90X idag. Det var bra, men dessvärre för krångliga övningar för att jag skulle kunna ta ut mig maximalt med det. Men jag rekommenderar er ändå att testa det, för är övertygad om att det är grym träning om man tycker om den här sortens övningar.

P90X

Livebilder

LIVELIVELIVE!

[email protected] gör just nu sin morgongymnastik!



Men kom igen

Ska byta mobilt bredband från Telenor till Telia eftersom Telenor troligtvis har sämre täckning än Kambodja. Men när jag sätter i Telias internet så funkar det inte. Installationsrutan kommer liksom inte upp utan det står att något fel har inträffat.
Den här rutan kommer upp:



Är det någon som vet vad felet kan vara? Kan det bero på att jag har Telenors internet installerat samtidigt? I rutan så står det någon fil eller mapp och sen "En hänvisning returnerades från servern."

Finns det någon som vet var problemet kan ligga:P?

Mountain Dew

Var ute och gick på stan och söder idag. Galet varmt och skönt. Perfekta förhållanden för att ta sig till Söder och favorit-Ican med läsken som dyrkas mest av alla, Mountain Dew. Kapade tio stycken, varav två slurkades i rask takt.


Ball bild

Ball bild från Belgrad i somras. Varken glass, hundar, telefoner och, tro det eller, ej, inte heller pistoler tillåtna inne på banken inne i stan


Smart där

Vi är fem stycken som åker till Dalarna - jag, [email protected], Hanna, Maria och Kristy.

[email protected]: Jag tror människan har tekniken för att göra asmånga grejer, men så länge det inte finns pengar i det gör man inte det.
Hanna: Nä, men det borde finnas många mång-miljonärer som har råd.
Jag: Det krävs nog mer än att vara miljonär för att kunna genomföra ett raketprogram.
[email protected]: Ja, mång-miljardär snarare. Finns nog ingen människa som skulle finansiera det, utan det får nog någon stat gå in och göra.
Hanna: Ja, men som Zlatan tex.

Bra sagt.

Pictures Danish Open

Här är några bilder från Danish Open:

    

Hjalmar

Per var förresten rätt ball igår på donken i Laholm:

"Har ni Frölunda-målet?"

Haha!


Hemma och på väg

Kom hem från Dammark sent igår kväll. Vann mina fem första gruppspelsmatcher utan setförlust trots rötet spel. Svårspelat utomhus på vanligt gräs och lite vind. I kvartsfinalen tappade jag andra setet men lyckades knyta ihop säcken. I semifinalen spelade jag mycket bättre och vann 3-0 i set (bäst av fem från semi och framåt) och fick därmed möta Per i finalen. Hade perfekt taktik upplagd men förlorade tight 2-3 i set. Hade både 1-0 och 2-1. Tungt. Framförallt med tanke på att andrapriset var en kaffekokare och först 2500 danska. Och framförallt med tanke på att jag inte dricker kaffe... Tjejen blir nog dock glad över den i lägenheten sen.



Observera dock att den är De Luxe.

Galet mysiga timmar med henne igår kväll och idag. Nu sitter jag i bilen på väg till Stockholm med några kompisar. Därifrån ska vi åka vidare mot Leksand på tisdag för lite degande semester. Blir nice.

Över-ut

Tidig morgon

Några få bilder så här på morgonkvisten:


Per pratar med tävlingsledaren och får beskedet att hans poäng inte verkar räcka till för att komma in i Main Draw.

Bara lite skön bild


Per "Hackspetten i Kalle Anka och hans jul önskar God Jul"

RSS 2.0