Vi är inte ensamma

Det här skulle kunna vara jag som har skrivit, för så som Alex beskriver saken i det här inlägget här under, precis exakt så är det mellan mig och min flickvän också! Exakt på pricken likt, utan undantag! Hur roligt som helst:D Jag tar saker med en axelryckning, för henne så har himlen precis fallit ner över henne. Hur små grejer vi än talar om:P

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2009/10/jag-behover-er-hjalp-med-en-grej#comments


Tillbaka-tangenten

Fan, något har blivit knas med mitt tangentbord! När jag skriver fel och ska trycka att jag vill ta bort nånting så hoppar pekaren ända tillbaka till början av texten varje gång! Likaså med "delete" knappen! Någon som vet hur jag löser detta:S Snälla hjälp!!!

Berndt

Ny intervju uppe på www.tennisgoteborg.se, den här gången med Berndt Palmqvist.

Och ja, jag vet Jocke - det ska komma ett inlägg i din smak snart, men har idétorka och tro det eller ej, bristande tid. Men det kommer, det kommer. Idag ska jag sparra två timmar och sen har jag fem timmar som tränare.

Över-ut

Pimpim

Någon som fattar typ 1% av PimPims senaste quiz i sin blogg? Fattar verkligen inte ett skit och undrar om det är jag som är underbegåvad eller PimPim som...är otydlig...

http://www.pimpimacemanagement.com/pimpim_pim.php

För övrigt tycker jag det verkar som PimPim har ganska stort bekräftelsebehov och hyllar sig själv till himlen efter hans senaste turnering...

Valle

Snackar med Joakim, chef i Hudiksvall, på msn. Han berättar om en konversation mellan Cristian Valencia och Peter Rejmer under Kramfors tiden:

Rejmer: Valle, hur skulle du spela i det här läget?
Valencia: Jag går in och höjer tempot med en forehand.
Rejmer: Men om du mötte låt säga Federer kanske detta inte skulle fungera, vad skulle du göra då?
Valencia: Jag skulle höja tempot ännu mer!

Ett gott skratt förlänger trots allt livet, hehe:)


Västtrafik

Västtrafiks nya kontoladdningar suger. Vill inte veta hur många hundringar jag har donerat till dem pga att jag glömt checka ut, tryckt fel, klickat in två zoner när bara en zon gäller, missat byten etc. Skitsystem. Vem kommer ihåg att checka ut när man är stressad och måste av bussen snabbt för den ska vidare och man ska hinna med en annan.

Nej, det här var inget bra system. Det gamla var visserligen fett risigt det med, men ändå...


Lånade ett häfte av Martin Stigh idag, "Dagens Nyheters Skrivregler" för att utveckla mitt skrivande. Det första jag ser när jag slår upp häftet är "Substantivs pluralböjning". Hm...får se hur mycket jag orkar ta mig igenom... Men hur som helst stod det en grymt bra grej på baksidan av häftet:

Om man anmärker på en oklarhet hos en författare så får man ofta till svar: ja, kanske det kunde ha uttryckts tydligare, men nog förstås det med litet god vilja hos läsaren! Sannolikt, men vilken rätt har man att förutsätta god vilja från läsarens sida? 


Contract

Står ju som alla vet som timtränare i Mölndals Tennisklubb. Står +22h och är Gud för många junisar. Perfekt läge tänkte jag för att fixa ett fett monster-sponsringskontrakt. Så jag tog helt sonika luren i mina nävar och köttade in siffrorna upp till Nikes international office. Någon underordnad där svarade, jag bad lite halvt otrevligt om att få speak to the boss instead, och det var ju inga problem. Mr Geller var trevlig. Jag sa som det var, att jag stod i Mölndal som ligger utmed motorvägen i västra Sverige, att jag var lite halvrisig hälften av timmarna men okej resten och att jag tyckte Nike verkade ha kläder som kan funka.

Han funderade någon nanosekund innan han gav mig förslaget om $ 125k  per år och en egen line hos Nike, likt Fedlord har RF så skulle jag kunna få LE som han tyckte var passande eftersom det antyder på att man är glad på svenska. Jag dissade detta. Jag ville ha $ 175k istället. Mr Geller tvekade. Då berättade jag att jag var bra på Bangolf också, och då fick jag ett ja direkt.

LE linen finns i en välsorterad sportaffär nära er från och med våren 2010.


Okej...

När den här veckan är slut kommer jag ha stått 28.5h timmar på banan + en privattimme + två sparringtimmar. Rätt så insane... Men kommer ju komma dagar och veckor när jag inte har särskilt mkt för mig överhuvudtaget, så är bara att köra på.

Knutsson visade mig det här klippet idag. Hur i hela friden gör karln?!


Intervjuserie!

Kära läsare!

Ni följer min intervjuserie med Göteborgstränarna på www.tennisgoteborg.se va?
Hittills har fyra personporträtt lagts upp, och förhoppningen är att det varje onsdag/torsdag ska läggas upp en ny.

Med vänliga hälsningar
LimpasterixLika som bär

Fick precis nyss höra en galen lika som bär.

Jag


Och, håll i er...trumvirvel...Janne Tauer!

RSS 2.0