Vinnare!

Efter mycket om och men lyckades vi i Sverige besegra Tyskland i landskampen!

Jag började dagen med att slå europa-trean Rene Lewicki i tre set. Min andra match förlorade jag mot Lars Bosselmann i tre set. Sjukt tung förlust! Han spelade riktigt bra och äckligt, men ändå tungt att förlora.

Inför sista dubbeln som jag och Joel spelade ledde vi med 9-8 i matcher, och vår dubbel var den sista. Vi började knackigt men vände och vann matchen i raka set, och därmed var segern vår!

Härligt!

Ruskigt skoj att få vara med och lira, och jag hoppas självklart på att få fler chanser i landslagsdressen!


Debuten avklarad

Då var landslagsdebuten i Speedminton avklarad. Jag började med att spela mot Daniel Gossen som är rankad etta i Europa. Spelade helt okej men föll 12-16 i tredje och avgörande set (normalt spelar man femsetare, men den här helgen är det bäst av tre set till 16 som gäller). Det var svåra förhållanden då vi spelar på konstgräs som var sjukt halt, det är lågt i tak jämfört med Mölndal där jag brukar spela vilket gör att det är uber-offensivt spel som gäller vilket inte riktigt är min spelstil, och sist så är det svårt att fokusera fjädern med alla olika färger som är i bakgrunden.

Men hur som helst, är så här i efterhand rätt knäckt över förlusten, men vann sedan min andra match i två raka set - det var gött.

Totalt ligger vi under med 2-4 i matcher, men det skall spelas en hel drös med matcher imorgon, så det finns goda chanser att ta igen vårt underläge, framförallt med tanke på att Per Hjalmarsson i vårt lag, som vann Em förra året, troligtvis kommer vinna alla sina matcher.

Kom gärna dit och heja, spelet börjar 9.30 imorgon i Nordstan!

Här är lite bilder och en film från dagen:Och här är videon - tack till Melker som filmade och skickade mig den!


Helgen närmar sig

Det blev tyvärr förlust för Julia 06,36. Men nya tag tas i sommar!

Min landslagsdebut i Speedminton närmar sig med stormsteg. Imorgon klockan 16 i Nordstan smäller det! Metro intervjuade mig lite och tog några bilder igår som kom ut i tidningen idag.Jag hoppas ni alla kommer och kikar! Mer om festen kan ni läsa HÄR!

Se där ja

50.50 poäng gick hon in i turneringen med, men det hindrade inte älsklingen från att avancera stadigt till anda rundan. Imorgon spelas second round, och livescoren går att följa HÄR.


Wish her luck!


Kungen

Ja, vad säger man? Fem Limpasterixar utan minsta tveksamhet. Trots regn i luften och en till början halvtam publik gör Markoolio ett fantastiskt uppträdande! Han är ett sånt fullblodsproffs så det finns inte. Galet bra! Dessutom ska hans band ha en extra eloge, dem var också fenomenala!

Vi gick runt lite på området innan Marko satte igång. När vi gick förbi chips-hjulet kom henrik.rundquist@hotmail.com med en mycket klok fundering:

"Varför spelar tjejer på chips-hjulet egentligen? Vinner dem så kommer dem ändå bara klaga på att man blir tjock av att äta chips".


Marko

Markoolio é cooooool! Nu kör vi:D


Tidigt

Klockan ringde 06.50 i morse. Måste snacka med chefen om lite nya arbetstider tror jag...

Markoolio på Liseberg ikväll, men tjejen har tydligen viktigare saker för sig. Vad som kan vara viktigare än Markoolio låter är och förblir en gåta.

Och glöm inte, landskamp i Speedminton i Nordstan på fredag 16.00, och sen på lördag förmiddag! Alla måste komma!


Vuxenpoäng

Började ett nytt jobb idag. Lagret på GSL heltid den här veckan. PLUS - har hittat en lägenhet som jag troligtvis flyttar in i i juli eller augusti. Plus att jag åt kolpudding till lunch.

Vuxenpoängen fullkomligen rasslar in hos Limpasterix!

Uppdatering

"Bra uppdatering den senaste tiden Linus". Tack.

Får ta tag i det nu igen, det är ju faktiskt förbannat kul att blogga. Dessutom har ju i princip samtliga gamla Kramfors-89-elever bloggar nuförtiden (bara Dilf som saknas), så då kan ju inte jag vara sämre än att också köra.

Here we go!

RSS 2.0