På hotell

Jag och Per ligger nu på hotellet i Danmark och laddar inför morgondagen. När vi anlände åkte vi ut till morgondagens spelplats - det funkar men inte så mycket mer.

Nedan lite bilder från dagen. Fler kommer senare, men internetet här är sjuuuukt segt!


Bild från färjan. För er som undrar är det ingen cola jag håller i handen, det är...eh...mjölk. Röd mjölk.


Linus "Pistol-Pete" Eriksson


Per "Trying-to-look-a-like-"Linus-Pistol-Pete-Eriksson" Hjalmarsson


Svenska vikingar - nu kör vi!Sveriges 18-lag med Berta, Brydolf och Lindell känns för övrigt som det bästa i Europa. Vi hoppas på guld nu!

Har bestämt mig vad jag ske ge min älskling nu - är rätt nöjd faktiskt. Hoppas hon kommer tycka likadant :P

Denmark

Idag åker vi (jag och Per Hjalmarssson), imorgon spelar vi, och lagom tills vi kommer hem på lördag natt har gummsan också kommit hem till Sverige igen.

Wish me luck!

 

Hektiskt

Hektisk dag idag. Först jobb, och sen var det snabba puckar som gällde. Speedmintonträning, hem, mat, packa ner grejer för att dra till nya lägenheten som jag fick nycklarna till idag. Hittade lite saker jag skulle vilja ändra på där, vilket betyder jobb för pappa nu till veckan när jag inte är hemma :P Sedan hem igen, stränga rack och packa för Danmark imorgon. Åker mitt på dagen och kommer hem lördag natt igen. Tävlingen spelas över en dag, på lördag.

Håll tummarna, siktar på titeln!

Behöver förresten raka mig, har inte gjort det på 1.5 vecka nu. Hoppas jag vaknar med energi imorgon bitti, annars kanske dem inte släpper in mig i Danmark.

Invigd

Idag vigdes Johan Gabrielsson in i Speedmintonens värld. Gabriel visade snabbt prov på slagfärdighet som härstammar från tennisen. Ge det några gånger till så har vi nog en till riktigt duktig Speedmintonspelare i Sverige.

Annars inget speciellt idag. Stressigt på jobbet när en portugis oanmält anlände med 200 lösa kartonger kläder från nowhere. Lunchen fick skjutas fram till middag typ.

Under tiden jag skrivit det här inlägget så har Fisken just droppat dagens sanning i en msn-konversation. Hans flickvän är bortrest och han saknar henne sjukt mycket. Man kan säga att jag och han är i samma situation just nu. Bådas ögonstenar är bortresta.

Fisken: längtar som fan tills fredag.. när jag känner vibrationerna i fickan av mobilen som ringer.. tar upp mobilen och ser att det står hennes namn på displayen..

Väl sagt där Fisken. Känner igen mig rätt rejält i det där.

A-Rod

Har aldrig varit något större fan av Andy Roddick samtidigt som Federer länge varit min Gud. Men måste erkänna att ju under matchens gång i somras i Wimbledonfinalen så svängde mina sympatier sakta men säkert över till Roddicks fördel. Inte för att jag inte gillar Federer, utan för att Roddick fan krigade sjukt bra. Man liksom unnade honom så otroligt att få vinna. Killen kommer troligtvis aldrig vara lika nära en GS igen.

Plus att han kan vara skön.

 


Värt att torska

Sådär, en lång dag börjar lida mot sitt slut. Massa jävla skor har kommit in på lagret, så vi har flyttat om en massa kartonger hela dagen typ. När vi stod och packade började jag och Jarl, som också jobbar där nu i sommar fundera på hur mycket pengar som låg därinne i kläder egentligen. Efter en del dividerande ledde tankegångarna till om det vore mer värt att råna ett lager istället för en bank. Vi bestämde oss för att sova på saken.

Efter jobbet drog jag till Freeport en snabbis innan det var Speedmintonträning med Hjalmarsson. Jag lät honom vinna 3-1 i set och som tack för det fick jag massa chips. Har sina fördelar när sparringpartnern jobbar på Estrella...

Dagen avslutades med att stränga två rack åt en randomkille från Påvelund samt lite funderande kring om Barcelona verkligen är medvetna om att Zlatan i grund och botten inte är en striker. Har svårt att se att han kommer komma upp i Etoo's målskörd...

Love it

Älskar mitt nya jobb på lagret! Eller, älskar iaf musiken där. För den får man ta med sig själv. Stå och jobba till Orup, kan det blir bättre?

Maraten

Ni som läser Tennismagasinet kanske såg att jag i det senaste numret skrev en artikel om Marat Safin. Såg honom spela i Båstad för några veckor sedan - dessvärre en ganska omotiverad sådan.

Men säg mig, vem kommer inte sakna honom...?

 (Är för övrigt sjukt nöjd med avslutningen på min text om Safin i TM. Vad tycker ni? :P )

Trött

Är trött. Väldigt trött. Jobbade hela dagen innan jag tog en sväng in till stan där jag köpte en sak som jag inte trodde skulle vara så dyr.

Ska testa nya senor i mitt Speedmintonrack till turneringen i Danmark till helgen har jag tänkt, så ska ställa mig och stränga om det nu. Förra gången jag testade att stränga ett sånt rack gick det sådär. Hela ramsatsen åkte ut så det inte gick att få tillbaka dem. Hoppas på bättre lycka den här gången.

Dax att klättra

För er som är Speedminton intresserade, eller har för avsikt att bli;

HÄR finns spelschemat för turneringarna i år, och HÄR är rankingen.

Som ni ser ligger jag på en blygsam 33:e plats...MEN, om man kollar på snittpoängen per antalet spelade turneringar så är jag trea totalt efter överlägsna Hjalmarsson och dansken! Så jag går efter det istället - perfekt.

Och bara så ni vet, en vacker dag ska jag också ha "Em-Champion" skrivet i rött efter mitt namn. En vacker dag...


Jag och Per Hjalmarsson i vita träningsoveraller under EM i Belgrad i sommar, tillsammans med två av Frankrikes bästa spelare i blått.

Movie-time

Tjejen är i England i en vecka nu. Vad gör man då? Jo, köttar filmer. Tyvärr lyckades jag pricka in bottenskrapet idag.

In Your Dreams - 1.5
2046 - 0
I Hennes Skor - 1

Imorgon jobb på GSL och sen stan med självklart mål efter det.

Har uppdaterat länkarna nere till vänster också. Bloggarna som finns där är de jag följer kontinuerligt.

Presents

* Flickan min fyller 18 i början av augusti
* Jag är topp 10 sämst i världen på presenter

Ingen bra kombination! Ni anar att jag har lite panik och halvångest? Då anar ni rätt.Löpa eller...

Ut och löpa eller inte ut och löpa, det är frågan...

Nästa år SKA jag för övrigt springa Stockholm Marathon. Det gäller bara att ta tag i anmälningen, har chokat på den punkten senaste tre åren. Det är en sak att tänka tanken, en annan att ta tag i det.

Tävling på G

Precis kört ett Speedmintonpass i Påvelund. Sjukt hur luften varierar så. I Mölndal där jag allt som oftast kör så är det "normalt", i Påvelund gick fjädern mycket långsammare, och enligt uppgifter går det monstersnabbt i Gothia.

Ska lira en tävling i Danmark på lördag nästa vecka, i Odense närmare bestämt. Den ska spelas utomhus på gräs tydligen. Mycket enklare att spela inne, men är väl bara att bita ihop.

Köttade för övrigt tre filmer igår:

Brokeback Mountain - 2
(Rec) - 2
Madagaskar 2 - 3.5

Har för övrigt uppdaterad länkarna till vänster nu. De länkarna som finns där är de bloggar jag följer kontinuerligt.

Beslutsångest

Har ställts inför ett dilemma. MrJolleboy jobbar i Hudik och har bjudit in gamla Kramfors-elever till Glada Hudik Open 14-16 augusti. Trevligt som fan! Men samtidigt, den 15 augusti spelas Swedish Speedminton Open i Åkered. Varför måste två balla saker komma samtidigt?


Betfair Day Trader

Såg förresten Betfair Day Trader på Freeport i Kungsbacka nu i veckan - stort!

Twins

För övrigt lite antiklimax igår. Hade hoppats på pojkar för Roger och Mirka. Men men, om 15-16 år är det givet att vi iaf har lite klass på damtouren igen.


Bloggstart igen

Då kör vi igång bloggen igen. Så ruskigt skoj att se "Slaktarben", "MrJolleboy" och "HannaÖhman" från Kramforsgänget hålla på, så då känns det svikit att inte köra själv.

Vad jag har gjort i sommar - har varit med flickvännen på hennes landställen på Torsö och Otterö. Sen har jag själv lirat Speedminton-Em i Belgrad (slutade femma), en tennistävling i Ängelholm samt nött Swedish Open på plats i Båstad. Efter det blev det jobb på lagret på GSL förra veckan, vilket även är fallet nästa vecka.

Det var en snabbsummering. Skall försöka hålla jämna kliv med Slaktarn, Jolleboy och Hanna, men återstår att se ifall så blir fallet.

Dyrkar Jolleboys uttryck över-ut, så kan hända att jag snor det lite då och då.

RSS 2.0