Lön för mödan

Arbetade med Mölndals utebanor i åtta timmar idag.100 spänn i timmen. Man kan ha det värre.

NNLO

En skön bild från i somras. Nordea Nordic Light Open på Stadion drog inte någon större publik...


Småtimmarna

Har i natt suttit och jobbat med en bok jag är med och skriver. Vad det är för bok och så kan jag dessvärre inte avslöja ännu. Samtidigt som jag jobbade passade jag på att testa ännu en smak av B&J. Den här gången var det Pfish Food som gällde. Den var dock en besvikelse. Helt klart den sämsta av de tre jag hittills testat.

Pfish Food: 2 Limpasterixar.


Eric Cantona

Eric Cantona: Jag blir så stolt när fansen sjunger mitt namn, men jag är rädd att de ska sluta i morgon. Jag är rädd därför att jag älskar det och det man älskar är man rädd att förlora.

Word.


Torsk

5-10. Vår sämsta match hittills. Besvikelsen är total. Say no more.

För övrigt har Denis Istomin varit igång i två olika tävlingar. Dock med dåliga resultat. Först så spelade han challengern i Rom. Där förlorade han första matchen mot Filippo Volandri 16,26. Sedan så försökte han kvala till ATP turneringen i Rom, men även där blev det tosk i första omgången - 57,67 mot Daniel Gimeno-Traver. Dags att steppa upp Denis...

Innebandy

Snart dax för innebandy igen. Ullevis tränarkår mot övriga göteborgsklubbarnas tränarkår.

Första matchen vi spelade vann Ullevi med 11-9 (vi spelar till 10, vinna med två mål). Dock hade vi enbart en avbytare medans Ullevi hade flera. Andra matchen vanns även den av Ullevi med 11-9. Då hade vi inte någon avbytare, medans Ullevi hade flera. Idag ska dock våran trupp vara större, vilket borde betyda at vi kommer mosa dem!

Limpasterix - självklart lagets stjärna.


Baked Alaska

Igår testade jag en ny smak av de omtalade Ben&Jerry-glassarna. "Baked Alaska" stod på schemat, vilket betydde att jag verkligen satte B&J på prov då jag normalt sett har svårt att se tjusningen i vaniljglass. Dock - B&J slår mig med häpnad! Glassen var verkligen god, och jag börjar nu på allvar inse att jag håller på att fastna i B&J träsket!

Baked Alaska: 4 Limpasterixar.Vad jag kan utläsa av B&J's hemsida så finns det tolv olika smaker. Jag ska testa alla.

Chocolate Fudge Brownie - Done
Baked Alaska - Done
Chocolate Macadamia
Cheesecake Brownie
Caramel Chew Chew
Bohemian Raspberry
Half Baked
Cooie Dough
Strawberry Cheesecake
Vanilla Toffee Crunch
Chunky Monkey
Fish Food

Finns två Sorbetsmaker också, men Sorbetglass är sådär, så skiter nog i dem.


Den rätta

Fråga: Hur vet man att man hittat rätt?Svar: När hon på eget initiativ tar hand om disken.

Måndag 27/4

Ny vecka - Nya möjligheter!

Friend request

Min vän henrik.rundquist@hotmail.com fick härom dagen en friend request på Facebook från en person han inte kände igen. Han accepterade tjejen i fråga, men efter att ha tittat igenom deras gemensamma vänner så förstod Henrik att det egentligen var hans bror, Johan, som flickan egentligen hade tänkt lägga till. När detta faktum nått Henrik så skickade han henne följande fantastiska mail:

Jag uppskattar mycket intentionen men då det föreligger viss tveksamhet huruvida denna förfrågan sändes till rätt mottagare kan jag inte annat än att ifrågasätta ditt agerande för att så snabbt som möjligt komma till rätta med det här möjliga misstaget. Självklart lägger jag till dig som vän på den här internetcommunityn kallad facebook, hesitera inte över det påståendet, men bara om det verkligen var din avsikt att skapa en digital, vänskaplig relation med undertecknad. Dock säger sannolikheten annorluda då man studerar våra gemensamma vänner och min slutsats är följande: det är min lillebror Johan du vill komplimentera med detta smickrande erbjudande om människans näst största äventyr, nämligen vänskap.

Jag tackar så mycket för visat intresse men uppmanar dig även att skriva tillbaks och berätta om min imponerande avancerade teori visar sig stämma överrens med verkligheten.

På seende,
Henrik


Vad som är extra roligt är att tjejen ännu inte efter fyra dagar har svarat Henrik. Däremot har hon lagt till Johan som vän, haha!


Betyg

Betyg åt Ben&Jerry Chocolate Fudge Brownie : 4 av 5 Limpasterixar.

Den var helt klart god. Var skeptisk i början men den tog sig för varje sked. Smakade lite som Mövenpick choklad. Mitt mål är att inom en överskådlig framtid ha smakat alla smaker av B&J.

Snacka om höga förväntningar

Bloggare till höger och vänster har hyllat den, kompisar dyrkar den, man har läst spaltmeter om den. Vad pratar jag om? Senaste storfilmen som gått upp på bion? Sommarens radioplåga? Nya mobiltelefonen från Sony Ericsson? Nej, Ben&Jerrys glass!

Jag själv har aldrig smakat den, men nu står den på bordet framför mig. Tror ni jag har lite höga förväntningar eller?! Är den inte god blir jag helt katastrofalt besviken efter alla lovord folk har öst om den. Nu gäller det för B&J att leverera, så är det bara.


Sommar och sol och vi...

... står inomhus hela dagen!

Har ännu inte dragit upp persiennerna, men nog skymtar jag en starkt skinande sol där ute. Härligt! Vad ska ni göra idag? Ta en picknick i parken? Första doppet i havet? Ligga och sola? Själv ska jag stå tränare i Sveriges slitnaste hall mellan 11-18. Gött mos.

Nothing today

Bra uppdatering idag Linus...NOT! Och inte blir det bättre, för jag har inte ett skit att skriva om. Återkommer imorgon.

Arbetaren Linus

Idag har jag varit en riktig arbetare!! Idag slet jag tre timmar med att bära grus och rensa ogräs för att få Mölndals risiga utebanor i hyfsat gott skick. Dessutom låg solen på, vilket gjorde att brännan kunde förbättras ytterligare någon procent. Gött mos!Här är dessutom två texter jag skrivit den senaste veckan om Next Generation:

NG GLTK

NG Pixbo

Listen up

Dilf hittade en grej i någon broschyr på ett flygplan för ett tag sen. Tycker den är ganska bra i stunder när man kanske...är knäckt över någon speciell person, haha.

"Only one person in the whole world that's right for you? Nice idea, but get real! There are six billion people in the world and seriously deppresing thought that only one of them is right."

Dock är det viktigt att poängtera en sak. Om man har två personer bredvid varandra så är alltid den ena lite "bättre" än den andra, vilket i slutändan gör att det faktiskt finns en person som är den som passar en allra bäst. Men tycker som helhet att "citatet" är bra. I alla fall i tunga stunder.

Aldrig får man vara lite stolt

Idag skulle jag ta bussen vid 9.30 till Pixbo för att göra en grej om Next Generation där. Eftersom min egen träning legat lite halvt på...stranden senaste veckan så tänkte jag vara duktig och köra ett gympass innan jag åker upp till Pixbo.

Så 07.45 kliver jag in på gymmet och tänker att personalen borde sätta i halsen över en så tidig krigare. Men icke sa Nicke! På passerkvittot ser jag att jag inte är bättre än nummer 16 in i gymmet för dagen! OMG - aldrig får man känna sig ens det minsta duktig.Dessutom ser jag nu att det står kvinna efter mitt namn och födelsedatum. Liksom...va fan!

Kom igen nu då...!!!

Snälla, kriga in den sista också då...!!!Fan. Så jävla nära... *-)


Meningen

Har funderat lite. Ibland säger folk att "om det är meningen så blir det så ändå till slut", eller "om det är meningen så löser det sig" etc etc. Dvs, man hänvisar till "meningen". 


Men vad är det man egentligen gör när man säger så? Jo, man skjuter ju ifrån sig ansvaret och beslutsfattandet. Man flyr från att slippa ta ett beslut.


Är det något fel med det? Kanske. Men tanken är lockande - kanske värt att bli Kristen och börja resonera som så att allt som händer är Guds val, för då slipper man ansvaret att fatta beslut. Typ. Vore rätt skönt.


Bilder 3

Och här är de sista bilderna jag tänkte lägga ut.Kaliforniens Guld

Promenerade fram längs en solig Aveny igår. Kände verkligen hur våren är här och tillika sommaren på väg. Skjortsen har åkt fram för herrarna och flickorna visar mer hud än på flera månader. Underbart! Det är så här det ska vara!


Så där gick jag alltså på Avenyn och höll min älskade i handen. Förutom lite stopp på vägen för att pussas så bar färden av ner till hamnen där vi i solens sken avnjöt en härlig lunch med glass till efterätt. Koncentrationen var dock inte på födan - vi hade svårt att ta blickarna ifrån varandra. Ögonkontakten var intensiv, precis så som den skall vara.


Eftermiddagen spenderades strosande fram bland Göteborgs affärer. Några inköp blev det inte, däremot en hel del prövande med efterföljande skratt då plaggen var mindre än beräknat.


När kvällen kom mötte vi upp några vänner. Grillning på stranden stod på schemat. Då jag själv knappast kan kallas grillmästare så blev det den andra pojkvännen som fick sköta burgarna. Själv la jag min energi på att värma flickan min. Lagom till den orange-röda solen gick ner bortom horisonten åkte guran fram och Trubaduren var ett givet nummer när allsången drog igång.


Klockan närmade sig 22.30 och våra vänner valde att cykla hem. Själva stannade vi kvar. Jag, hon och vattnet som sakta spolade upp mot stranden.


När inte ens våra kroppar kunde värma varandra valde även vi att bege oss hemåt. Jag hem till mitt, och hon i följe. Lite väl kylda styrde vi stegen raka vägen upp till rummet när vi kommit innanför ytterdörren. Mysigt värre när vi krö... Nej, va fan, jag har ju ingen flickvän kom jag på! Nackdelen med att drömma om saker istället för att uppleva dem in real life är att man ofta vaknar när de bästa parterna återstår. Jävla otur.


Ansiktet

Var på ansiktsbehandling idag för första och sista gången. Dem körde bla en portömning, och jääääääävlar vad ont det gjorde! Fy fan! Alltså, helt galet vad det gjorde ont.

För några dagar sen sa jag att jag aldrig mer skulle gråta över yttre smärta, för den riktiga smärtan kommer inifrån, men idag var det galet nära att det började rinna tårar. Visst, skall man vara fin får man lida pin - men knappast värt den här smärta.

Portömning - rekommenderas inte av Limpasterix.

FF

Vissa säger att Filip & Fredrik var en besvikelse igår. Jag förstår inte alls vad dem menar. Filip & Fredrik är alltid succé! Allt dem rör vid blir till guld. Jag dyrkar dem!

Dessutom pratar de en engelska/amerikanska som gör oss andra svenskar gröna av avund. Så tagga ner skitsnacket, för F&F är det bästa Sverige har - alla kategorier.


Måndag 20/4

Ny vecka - Nya möjligheter!

Bilder 2

Ännu lite fler bilder! Det kommer komma ett inlägg till sedan med dem sista.Tre vackraste

Chantalle berättade att det typ var utsett vilka världens tre vackraste saker var. Jag är skeptisk och vill nu höra era åsikter - är det här verkligen världens tre vackraste saker?

Naken kvinna i en helt vit säng

Segelbåt på öppet hav

1000 hästar på en öppen, grön äng
 
Nå?


Bilder1

Här kommer lite bilder från resan. Det kommer komma fler inlägg med fler bilder, men man får väl börja någonstans.


 
 
 
 
 

Videoklipp

Några videoklipp vi hade roligt med. Först två lite seriösare, sen två lite mindre seriösa, och sist två bloopers. Håll till godo!

Den här vet jag är skämmig, men va fan, man får la bjuda lite på det.


Observera att det roliga i den här är Chantalles bittra svar att hon visst filmar just nu :P


Bloopers
Hemma igen

Nu är jag/vi hemma igen. Allt gick bra och vi är nöjda med resan. Imorgon börjar dock vardagen igen - står på banan 11-18.

Kommer lägga upp lite allt möjligt de närmsta dagarna. Lite olika videoklipp, massa bilder och lite sånt, men man får börja någonstans och jag börjar med...ja, det här...

Vi var lite oroliga över maten på flyget. Ingen av oss tyckte det vore särskilt roligt att bli matförgiftade eller dylikt på vägen dit. Men lappen som låg på brickan lugnade oss.Var köttet från Halal kund vi ju andas ut.Chantalle sa en så sjukt rolig sak på tal om absolut ingenting över en middag;

Om du blir galet kär och gifter dig någon gång...då...då ska du köpa en Chanel väska åt din flickvän!

Så då är frågan...vem blir den lyckliga?


På onsdagen hade jag en lite tungt morgon...


...och Chantalle en tyngre kväll.Hade precis varit inne i en butik en dag och kapat en dricka och lite choklad. När jag går ut från butiken går jag förbi två tunisiska flickor som unisont utbrister "ooh". Jag ser mitt läge och vänder mig blixtsnabbt om och frågar:
"Do you likte it?"
Flickorna svarar dessvärre "Noooo!"

Jag skyller på toffsen.


På torsdagen hade jag tröttnat på mitt resesällskap och bestämde mig för att hitta en ny flicka. Klockan närmade sig midnatt när jag på en tvärgata i ett av Sousse's slumkvarter hittar vad jag söker. Jag kliver in och frågar mannen som tar emot mig ifall det finns något att hämta på klubben jag funnit. Jag får till svar att de har det mesta av det bästa.


Svaret tillfredsställer mig och jag slår mig ner.


Mannen för in en av klubbens damer. Jag studerar henne från topp till tå. Efter lite om och men ger jag klubbens ägare en kort nickning - jag finner mig nöjd med vad han erbjudit, räcker över sedelbunten och gör mig sedan redo för en lång natts hårt arbete...


:-)

Blandat

Har hitta ett café med trådlöst internet nu. Typiskt när det bara är en dag kvar... Men aja, man ska inte vara bitter.

Först och främst - Chantall har bränt sig.Att jag också gjort det pratar vi inte högt om...


Inte så lite bra uppfostrade kaniner... ;-)Gillar Cola-glaset starkt...Vi hade en liten diskussion om vad den här båten kunde tänkas kosta. Vet att bilden är dålig, men strunt samma. Jag kan inget om båtar, men gissade på 800 000kr. När Chantall trodde på 3 miljoner kr idiotförklarade jag henne. Det skulle jag inte ha gjort. Vi frågade en man som jobbade på ett café i närheten vad han trodde, och när han höftade 4 miljoner fick jag stå med brallorna nere.När vädret var dåligt de första dagarna kände jag verkligen hur Murphy förföljde mig.Murphys lag: Linus har otur med allt, och även när han flyr från den förföljer den honom.

Och sist, men inte minst, för den här gången - vi provade på att locka mitt hår en av dagarna. Det blev...sådär...Jo, en viktig grej till. Denis Istomin nådde kvartsfinalen i Atens challenger förra veckan. Han slog Leandro Azzaro 63,63 och Marc Lopez  75,76 innan han förlorade mot Daniel Munoz-De La Nava 57,36. Han tappade en placering på rankingen och ligger nu prick 100 i världen.

Vi tackar

Dilf holl vad han lovade och skrev ett inlagg igar. Som alla kan se har killen vild fantasi (favoritbok Harry Potter och film Alice i underlandet), sa ta allt han skrev med en nypa salt. Typ hela inlagget.


 Men tack anda for hjalpen Dilf. Det kan komma fler fran honom i framtiden.


Pa fredag aker vi hem, och jag har borjat fundera pa att salja Chantalle nagon av de narmsta dagarna. Har hort mig for lite vad marknadspriset ligger pa, men inte fatt nagot konkret svar. Vet att i Egypten erbjods en vans far 1000 kameler for henne, och jag erbjods 50000 i forrgar for Chantalle. Kanns som ett ganska bra pris. men da ingick inte frakt hem till Sverige. Far fundera vidare.

Har en del kul att skriva om sen nar jag kommer hem, sa hall utkik.


Dilf...

Har lovat Linus att skriva ett inlägg i denna blogg... så här kommer det!


Linus hälsar att han har det kanon i Tunisien och att han aldrig har fått smörja så mycket som han gör just nu!

Helt förståligt när man ser ut så här:


Tjejer, killen är singel! Varför är ni inte där och hugger?

Nej, skämtosido. Vad skriver man annars i bloggar... Vad man har gjort idag? Musik? Mode kanske?

Jag lirade mitt första grus pass för året idag! Det va grymt skoj.. Rönninge skräller med att öppna sin bana, och den var riktigt bra måste jag säga, inte samma kvalite som Monte Carlo kanske...men men!  

För er som undrat vad Robinson låten i reklamen heter, så kan jag avslöja att det är ett Göteborgband som heter Dead by April som gjort den och låten heter Losing You. Riktigt bra band.


From Tunisia

Hi, now im in Tunisia and are sitting on a internet cafe. I dont have all the right letters so I thought that I could practise my english.


Unfortunately my mobile internet doesnt work here, so you need to have patience til I get home on friday for a more detailed update, and for the pictures.

Dilf have promised to put up a picture later today that I have send him, and to write something funny, so I hope he keeps that promise.

But everything is fine here except for the wether, but we have a nice time anyway. For example I beat Chantalle on bowling yesterday - that felt good.

That was all for now. Take care.


På väg

Nu ska vi strax åka. See you later!

 

(vad som hänt med mitt hår behöver ni inte fråga - jag saknar svar)


Komedi?

Har personligen svårt att se något roligt komma ur ett sånt här ämne. Men men, man har väl blivit lite extra känslig på senare tid antar jag...För övrigt så åker jag till Tunisien nu ikväll. Jag kommer vara borta en vecka, men ska försöka klara av att blogga en del därifrån. Någon som vet hur dyrt det är att koppla upp sig med Telenors mobila bredband utomlands? Aja, hur som helst - förhoppningsvis har jag möjlighet att kötta upp lite bilder och annat grejsimojs under veckan.

Hanson

Hanson har i många år varit mitt favoritband. De flesta brukar tycka att Hanson är ett gay-band och vet i princip bara om en enda låt de gjort, MMMbop.

Så fel, så fel! Alla tre bröderna är idag gifta och har gjort galet många bra låtar. Utöver Mmmbop. Riktigt musikaliska bröder det här ska ni veta.

Så nu tänkte jag ta tillfället i akt att promota detta fantastiska band. Här nedan har ni tre fantastiskt bra framförda låtar. Samtliga akustiska, för jag tycker nästan Hanson är som allra bäst akustiskt.

Ps: Lyssna på texterna. Man kan, eller iaf jag kan, identifiera mig rätt bra med dem.
Ps2: Taylor, mellanbroder, han som spelar keyboard/trummar har lite av min drömfrisyr.

A Minute Without You text


I Will Come To You text


Mmmbop text

Beckhams

David Beckham är min stora förebild och idol. Så framgångsrik, men ändå så otroligt ödmjuk - verkligen en person att se upp till!

Han är och har allt man kan önska sig - han är en av de bästa i världen inom sin idrott, han jobbar med det han älskar, han har fru, barn, är rik, respekterad. Allt varje ung grabb drömmer om.

Vill också slå ett slag för Victoria - i tidningarna och skvallerpressen målas hon ofta ut som en divig och arrogant kvinna, vilket jag har svårt att förstå när man ser intervjuer med henne. Tycker själv hon verkar vara störtskön.

Klicka på länken nedan så kan ni se en helt fantastisk intervju med paret Beckham. Victoria otroligt skön - David blyg och ödmjuk.

Ali-G and the Beckhams

Tycker verkligen David och Victoria passar bra ihop - det ska vara dem två, inget snack om saken.


Premiär!

Idag var det stor premiärdag! Första minigolfrundan för säsongen ägde idag rum vid Linnéplatsens äventyrsbana.

Solen stod högt på himlen när tre tappra hjältar gav sig ut på denna årets första runda. Det är alltid viktigt att få en bra start på säsongen - en dålig första-runda kan lätt sätta grillor i huvudet på en.

Vinden gjorde det svårspelat och vi hade alla svårt att hitta någon rytm i våra puttar. Spelet böljade fram och tillbaka, men till slut avgick jag med segern med 10 slags marginal.

Inget imponerande spel, men en vinst är alltid en vinst, och det är trots allt det som räknas. För ni som tror att minigolf är ett socialt sällskapsspel tar fel - man är här för att vinna!

 

Good looking

Vissa dar ser man rätt okej ut. Idag är en sådan dag! Får passa på att njuta, för imorgon är man tillbaka på scratch igen.

  


Den Bästa Sommaren

Igår kväll ägnade jag mig åt att återse en av de bästa svenska filmerna någonsin, Den Bästa Sommaren. Kjell Bergqvist spelar huvudrollen och gör det på ett utomordentligt strålande sett. Så många sköna scener och citat så det är galet.

Här nedan har ni en hopklipp med ett antal godbitar:Anledningen till att jag skulle skriva det här inlägget var dock inte för att promota filmen, utan för att Kjell droppade en replik som stämmer in mer än väl på hur jag ser på livet just nu:

Man ska inte ha för höga förväntningar på livet inte, då blir man bara besviken.

Persson (inlägg redigerat/utökat)

Satt och läste igenom en gammal Msn-konversationshistorik och fann några ruskigt sköna citat som Mr. Persson droppat.

Jag vägrar tro att Persson har rätt, men tycker ändå det var skönt sagt.

Persson:
Eftersträva inte perfekt, det finns inte. Det är inte någon jävla romantisk komedi. Kärlek är ett krig - det bästa man kan uppnå är typ vapenvila.Tänkte dessutom passa på att delge er en skön facebook-konversation som finns att läsa under just den här bilden på Perssons Facebook:

Linus Eriksson: Dags att göra nåt åt skogen på brökan?
Jonas Persson: Knappast, tänk Sean Connery i Dr No
Linus Eriksson: Eller tänk David Beckham varje dag i veckan...
Jonas Persson: hahahahaha har du honom som förebild är du illa ute?
Linus Eriksson: Finns det nån som INTE har honom som förebild:O
Jonas Persson: Många, som tur är. Annars skulle mänsklighetens existens vara starkt hotad
Tobias Hoffback: Jävlar va skön linus är som ändå erkänner sitt förakt mot manliga personligheter och hänvisar till Beckham. Dock så anser jag att Jonas bör kanske överväga ett par varv med en hyvel på bröst och rumpa
Jonas Persson: hahah aa mkt mkt tvivelaktiga åsikter hos en i övrigt mkt mkt sjuk människa. haha nja det vetefan, jag gillar det det
Max Pettersson: jonas är fin som han är... =)
Tobias Hoffback: blev du tappat i vaggan som liten eller max? haha

Klippning

Var och klippte mig idag. När jag klev fram till damen som skulle klippa mig sa jag vänligt men bestämt att jag förväntade mig att se ut som Martin Rolinski när jag gick därifrån.Hon skrattade mig rakt upp i ansiktet och sa att jag nog fick vara glad om jag kom i närheten av Jim Carrey á la long hair.Jag avslutade med att jag nöjer mig med det. Man ska ju inte åpa efter för mycket.

Hehe...

"Snälla Linus, kan du inte dra en rolig historia? Snälla...!"

- Jovisst, det kan jag väl göra.

Det var två älgar som var ute och flög. Då sa den ena till den andra:
- Men älgar kan väl inte flyga?
- Nej, men min pappa jobbar på Konsum!

"Hahaha, den var bra! Snälla, berätta en till!"

- Jaja, okej då.

Det var två älgar som var ute och flög.
Då sa den ena till den andra:
- Du har en bulle i ögat.
- Va? sa den andra.
- Du har en bulle i ögat!
- Va?
- Du har en bulle i ögat!!
- Jag hör inte vad du säger, för jag har en bulle i ögat.


Sinnesrobönen

Har som regel att max skriva tre inlägg per dag, eftersom det kommer komma dagar när jag inte har ett piss att skriva. Men idag är en sådan dag då jag inte bryr mig särskilt mycket om vilka regler jag satt.

Läste just en så sjukt bra grej från Bibeln tror jag. Stämmer så utomordentligt korrekt - synd bara att man inte är tillräckligt stark för att klara av att leva efter den.

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan,

och förstånd att inse skillnaden.

Väl rutet.


En slagen hjälteEnough is...never enough? Hur länge har systemet öppet?

Hallonsoda

Hallonsodan är så ruskigt underskattad. Cola, Sprite, Fanta i all ära, men ingenting går upp mot Hallonsoda!När jag väljer ställe att äta på går jag inte längre efter var dem har godast mat, utan efter vilket ställe som har Hallonsoda att dricka. 

Topp 3: läskeblask:

1. Hallonsoda
2. Fanta exotiska frukter
3. Pepsi

Count me inJavisst, varför inte? Jag är på!

Denis Istomin

Som ni alla vet har jag länge dyrkat Roger Federer, den bästa tennisspelaren genom tiderna. Självklart kommer jag även i fortsättningen att göra det, men nu när det går går tungt för honom har jag, tillsammans med Joakim bestämt mig för att följa ytterligare en spelare intensivt.

Joakim valde Jo-Wilfred Tsonga. Tråkigt val enligt mig. Jag har istället valt Denis Istomin från Uzbekistan.Denis Istomin är född -86 och ligger för närvarande rankad 99 i världen. Hans högsta ranking någonsin är 98. Dessutom är han högerhänt - ett måste för att slippa påminnas om Nadal allt för mycket.

Den här veckan deltar Denis i Greklands challenger. Han är andraseedad och möter i första omgången en kvalspelare.

Nu kör vi Denis!


Bästa smileysen utsedd!

Limpasterix.blogg.se har tagit sig friheten att kora den bästa smileysen på Msn!

Konkurrensen var stenhård, men efter noga övervägande har vi lyckats kora den allra bästa.

And the winner is...gubben med sned mun!!!Motivering: Den här smileysen missbrukas i tid och otid  just eftersom den är så galet bra. När man säger något lite tungt eller negativt så är ofta de andra smileysarna för överdrivna, men den här helt perfekt! Den talar om exakt hur man själv känner. Jag dyrkar den!

Bubblare: Gubben med tungan utsträckt (:P) och blinkgubben (;-)).

Del 5

If Tomorrow Never Comes av Ronan Keating

Sometimes late at night

I lie awake and watch her sleeping

She's lost in peaceful dreams

So I turn out the light and lay there in the dark

And the thought crosses my mind

If I never wake in the morning

Would she ever doubt the way I feel

About her in my heart

 

If tomorrow never comes

Will she know how much I loved her

Did I try in every way to show her every day

That she's my only one

And if my time on earth were through

And she must face this world without me

Is the love I gave her in the past

Gonna be enough to last

If tomorrow never comes

 

'Cause I've lost loved *ones* in my life

Who never knew how much I loved them

Now I live with the regret

That my true feelings for them never were revealed

So I made a promise to myself

To say each day how much she means to me

And avoid that circumstance

Where there's no second chance to tell her how I feel

 

If tomorrow never comes

Will she know how much I loved her

Did I try in every way to show her every day

That she's my only one

And if my time on earth were through

And she must face this world without me

Is the love I gave her in the past

Gonna be enough to last

If tomorrow never comes

 

So tell that someone that you love

Just what you're thinking of

If tomorrow never comes


Måndag 6/4

Ny vecka - Nya möjligheter!


Say no more

Som bloggare gäller det att leverera inlägg dagligen, även om man inte har något att skriva om. Så här får ni en bild på mitt armveck. Dock inte vilket armveck som helst - det här är det vänstra.


Fotboll

Helt seriöst, varför spelar inte jag fotboll? Fotboll är nästan tom roligare än tennis att utöva! Ångrar så hårt att jag slutade med fotbollen så tidigt som jag gjorde (tror jag var typ 10 eller 11 år). Och varför jag inte börjat lira i något korplag eller så nu på senare år är en gåta.

Jag gick förbi Heden idag och fick sån gåshud när jag såg de upplysta planerna och några grabbar som på skoj bara lattjade lite.

Med andra ord - ännu en grej att lägga på listan över bitar jag ska ta tag i. Den börjar för övrigt bli rätt lång nu:

Utbildning
Körkort
Redigt jobb
Kvinna att älska livet ut
Börja lira fotboll


:SRules to follow

Hittade ännu en rolig tråd på Flashback på ämnet relationer. En snubbe hade listat lite regler han numera lever efter när han är uppe i ett förhållande.

Ganska kul att läsa nu när man själv ser tillbaka med lite distans på det man själv var uppe i för ett tag sen. Finns en del saker jag lätt skulle gjort annorlunda om jag fått chansen att leva om allting igen, eller som jag kommer att undvika nästa gång jag hamnar i ett förhållande.

Vissa av reglerna snubben skrivit håller jag med om till 100%, medans vissa inte riktigt stämmer enligt mig.

Hur som helst, här är snubbens "budord":

Accept everything (JA)
Seek next level
Be high status
(KORREKT)
Stop seeking approval (YES)
Stop giving approval (MM)
Know your purpose
Accept new change
Keep doing what works
Replace negative habits with positive ones
(JUPP)
Stop idealizing women
Take care of hygien and posture
Convince yourself that what's about to happen is fun
(MHM)
Leave her wanting more (OH YES)

Inte tänka för mycket (JAPP)
Aldrig tjata (WORD)
Inte fråga så mycket vad hon gör
Aldrig fråga om jag får hänga med på något.
Aldrig uppvisa svartsjuka.
(Den här punkten är mkt oklar)
Inte vara rädd för att förlora henne. (MKT SANT)
Jag litar på henne (SJÄLVKLART)
Framtidsplanera aldrig (HM...?)
Vid tjaffs, försök förmedla empati, och var inte aggressiv.
När en tjej är med mig så ska hon känna sig trygg och få det sensuella och närhet.
(ABSOLUT)
Ha bara kul.
Var inte needy eller sök bekräftelse
(STÄMMER)


Han har det

Den här killen har flickvän.Tala om för mig - hur går det ihop?

Inte kan det väl bero på att killen har spelat in lite drygt $23 000 000 eller att han är världsetta? För tjejer är ju inga golddiggers, eller hur?

"De är ju inte alls ute efter guld och gröna skogar".

Ett liv

Lystring! Jag har nu skaffat mig ett liv!

Ni tänker - spännande, vad har nu hänt honom? Ett nytt jobb? Ny flickvän? Nejnej, mitt nya liv kostade mig 449 riksdaler och gick att införskaffa på Cdon.com.Fan va' jag ska köra!


Best scenes ever

Titanic är tidernas bästa film - inget snack om saken.

Och dessa är de två bästa scenerna i hela filmen. Så sjukt bra! Man får rysningar - varje gång.
Scen 1:

Tänk att stå där framme på båten med flickan man älskar, hålla om henne, kyssa henne och bara...bara vara så jävla lycklig.
Scen 2:
DiCaprio - så ruskigt bra. Kan vara världens bästa skådis.


Indianerna - ett lyckligt folk

Har ingen aning om när Sveriges stadiga ytterback Erik Edman droppade följande smarriga kommentar, men läste den i Aftonbladet igår. Och jag dyrkar den skarpt!


"Jag tror att de här indianerna ute i regnskogen är jäkligt mycket lyckligare än vad vi är. De vaknar på morgonen och tänker: "Jag måste fixa mat till ungarna, mig själv och frugan". Sedan är det inte många fler problem de har. Slår ihjäl någon huggorm, sedan käkar de den och sedan är de rätt nöjda."

Sjukt sant alltså. Blev nästan sugen på att leva ett sånt liv. Skaffa en snygg brud och sen dra in i djungeln och leva där ett tag. Inga måsten, inga problem. Skaffa lite föda, äta och sen göka med frugan resten av dagen. Låter rätt gött.


Hårigt värre

Även världens bästa genom tiderna har sina brister:


Dax att ta fram hyveln snart Roger? Vem vet, det kanske inte är i huvudet eller forehanden problemen sitter, utan i håret?

Värt ett försök tycker jag. Om inte annat så skulle nog Mirka bli glad...


Sådärja!

Igår kväll bokade jag en resa på en vecka, ensam ihop med en tjej jag aldrig träffat!

En gemensam vän fixade så vi två fick kontakt på Msn för två veckor sedan. Vi började snacka lite på där, och sedan skojade vi om att det vore skönt att åka utomlands någon vecka nu. Det hela började som ett skämt, men är nu allvar.

Lite snack på Msn, några sms, någon bild via Facebook och vips så har vi en resa till Tunisien ihop den tionde april. Skojigt värre - wish me luck!


Hjärndöd

Runt lunchtid dräper Robban följande kommentar:

Robban: Varför måste alla brudar över 30 vara hjärndöda?

Eh...bara dem över 30? Jag undrar - har Robban aldrig varit typ...runt 20?

Den som sa det, han var det

Joel påstår att jag är gay.

Joels hemnyckel ser ut så här:Jag påstår att det är Joel som är gay.

Ev+?

I oktober lades denna bild med följande text upp på en välkänd blogg med anknytning till Stockholm:


Killen som hade en lovande karriär inom tennis tills han fann flaskan, killen som blev kickad från det svenska landslaget i sommras för att ha bevattnat tennisplanerna i Båstad för att återigen hitta flaskan sågs springa naken i Brommaplan igår, vem är han?

Igår såg jag att han hade ett, i mitt tycke, ruskigt skönt Msn-namn med tanke på vem killen är och hans rykte, så jag skrev till honom och påtalade att jag gillade hans namn skarpt;


WAGI/bra kille går i kyrkan gillar kärlek och är oskuld nån som vill ses? säger:

haha det där med kyrkan stämmer ju iaf det är de senaste jag har börjat göra för att få tjejerna på fall gå i kyrkan 2 timmar varje söndag lätt värt de!

Linus säger:

HAHAHA

allvarligt?

WAGI/bra kille går i kyrkan gillar kärlek och är oskuld nån som vill ses? säger:

japp!

de e bästa skiten asså dom tkr man e fett bra kille o gullig o skit för att man går i kyrkan+att det finns brudar där

Frågan jag ställer mig - hur långt är det värt att gå för att få ligga? Är det värt att gå ända till kyrkan? Jag ställer mig skeptisk till idén, men...tja, varför inte...? Kanske värt ett försök.

Har en privatlektion inplanerad vid 11 på söndag, men kanske får ta och ställa in den då, för jag ska tydligen till kyrkan och ragga.


RSS 2.0